Son günlerde FPS düşmesi olmaya başladı

dncr_ege

Decapat
Daha fazla  
Sıfır bir bilgisayar aldım. İlk başta sıkıntı yoktu fakat son günlerde ciddi miktarda FPS düşüyor donanımlar iyi, ısınma sorunu için de ne olur ne olmaz diye soğutucu da aldık. Belki sürücüler güncel olmadığı içindir diye güncelledim fakat o da işe yaramadı. Ne yapsam yükselmiyor FPS. Aradım sordum uzaktan ufak tefek ayarlamalar oldu fakat yine çok bir şey değişmedi. Bir bilen var mı nasıl çözebilirim bu durumu?

12700F var galiba o işlemciye stok fan yetmez soğutucu almanız lazım.
Yanlış tahmin tutturamadın 750 li bir şeydi tam hatırlamıyom ama senin dediğin değil. Ve ek olarak soğutucu da aldım. İnternet kötü olduğu için cs2 gibi oyunlardan donma kasma olur demistim ama her oyunda düşük fps alıyorum.

Yanlış tahmin tutturamadın 750 li bir şeydi tam hatırlamıyom ama senin dediğin değil. Ve ek olarak soğutucu da aldım. İnternet kötü olduğu için cs2 gibi oyunlardan donma kasma olur demistim ama her oyunda düşük fps alıyorum.
yinede dandik bi soğutucunun stoktan farkı yok.

Sıfır bir bilgisayar aldım. İlk başta sıkıntı yoktu fakat son günlerde ciddi miktarda FPS düşüyor donanımlar iyi, ısınma sorunu için de ne olur ne olmaz diye soğutucu da aldık. Belki sürücüler güncel olmadığı içindir diye güncelledim fakat o da işe yaramadı. Ne yapsam yükselmiyor FPS. Aradım sordum uzaktan ufak tefek ayarlamalar oldu fakat yine çok bir şey değişmedi. Bir bilen var mı nasıl çözebilirim bu durumu?
soğutucu almayı dene genelde bilgisiyar çok ısındığı için olur. soğutucun zaten var ise bilgisayarına virus taraması yap. Benim önerim önemli bilgilerinizi bir yere toplayıp pcye format atmak. ben öyle yaptım şuan gayet iyi

Yine de dandik bir soğutucunun stoktan farkı yok.

Ekipmanlar dahil 50 bin bayırdım kaliteli ekipmanlar aldım.

Soğutucu almayı dene genelde bilgisayar çok ısındığı için olur. Soğutucun zaten var ise bilgisayarına virus taraması yap. Benim önerim önemli bilgilerinizi bir yere toplayıp PC'ye format atmak. Ben öyle yaptım şu an gayet iyi.

Virüs falandır diye düşündüm fakat yok. Ben de format atmayı düşünüyorum. Fakat okulların açılmasına yakın eğer mümkünse.

Afterburner ile sıcaklık değerlerine bakar mısın? Throttle yiyor sanırım işlemciniz.

Sıcaklık değerleri normaldir diye düşünüyorum. Throttle nedir?

Sıcaklık değerleri normaldir diye düşünüyorum. Throttle nedir?
Genelde bu tür konu açanlar değerleri normal sandığı için sorunu çözemiyoruz hocam, malum yaz ayı kontrol etmekte fayda var. Throttle mevzusu işlemcinin ısınmasını önlemek için performansını kısıtlanması işlemine verilen isim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı