Son günlerde İtopya'dan sistem toplama

guveninan

Centipat
18 Nisan'da İtopya'dan sistem topladım sipariş verdim. 7 iş günü içerisinde gelecek diyorlar ama pek de güvenemiyorum. Getirirler değil mi? Yani bir kazıklanma söz konusu olur mu? Ailemle birbirimize giricez yoksa.

7 iş günü şu an uzayabilir yasak nedeniyle. 2 haftaya anca kargoya verilir ki bu da 10 iş günü yapar.
Bu İtopya Bilgisayar ne yapacağı belli olmaz. Ben olsam İstanbul'daysam gider mağazadan almayı beklerdim.
Bende kardeşim yüzünden yeni kulaklık almak zorunda kaldım HS35 indirimdeydi onun gelmesini bekiyorum maalesef. İlk İtopya alışverişim birşey olursa son olur zaten.

18 Nisan'da İtopya'dan sistem topladım sipariş verdim. 7 iş günü içerisinde gelecek diyorlar ama pek de güvenemiyorum. Getirirler değil mi? Yani bir kazıklanma söz konusu olur mu? Ailemle birbirimize giricez yoksa.
İtopya dolandırıcı bir site değil oradan bilgisayar alan arkadaşlarım var. Güvenle sipariş verebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı