Son günlerde pingim çok yüksek, internetim çok yavaş

Katılım
8 Nisan 2020
Mesajlar
6.449
Makaleler
7
Çözümler
57
Yer
Beyaz Saray, Washington, DC
Arkadaşlar merhaba. Son 1 haftadır internet çok ciddi derecede yavaş, pingim çok yüksek. Hız testi yaptığımda hız değerleri normal çıkıyor ancak bir şey indirirken internet yavaşlıyor, online bir oyuna girdiğimde ping 4000'leri görüyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda "Modeminize reset atıyoruz" diyorlar sadece. Discord üzerinden konuşarak oyuna girdiğimde oyun yüklenmedi, yüklenince ping 4000'lere çıktı. Normalde 12MBPS olan değerim, hız testi yapınca 12 çıkıyor ancak bir siteye girerken sitenin yüklenmesi için 2 dakika beklemem gerekiyor. Niçin böyle, ne yapabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Son 1 haftadır internet çok ciddi derecede yavaş, pingim çok yüksek. Hız testi yaptığımda hız değerleri normal çıkıyor ancak bir şey indirirken internet yavaşlıyor, Online bir oyuna girdiğimde ping 4000'leri görüyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda "modeminize reset atıyoruz" diyorlar sadece. Discord üzerinden konuşarak oyuna girdiğimde oyun yüklenmedi, yüklenince ping 4000'lere çıktı. Normalde 12Mbps olan değerim, hız testi yapınca 12 çıkıyor ancak bir siteye girerken sitenin yüklenmesi için 2 dakika beklemem gerekiyor. Niçin böyle, ne yapabilirim?

Taahhüt yoksa çıkabilirsiniz tarifenizden yeni internet arayın şu an hangi interneti kullanıyorsunuz.
 
Evet bu aralar maalesef internetler aşırı derecede kötü. Bütün operatörler için geçerli. Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz size dedikleri cümle şu. Modeminize reset atıyoruz. Fakat hiçbir şey olmuyor. Bunun çözümü beklemek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı