Son hafta devamsızlık sildirilir mi?

Silinme yok diye biliyorum yanlışlıkla yok yazılmadıysa tabii, belki geç falan girilirse silinmiş gibi gözükebilir diye düşünüyorum.

Okullar özel herhalde? Silinmiyor devamsızlık özürlüye geçiliyor.

Siliniyor dediğim özürsüz devamsızlık özürlüye çeviriliyor hocam devlet okulu.

Uğraşmasın yazsın evde 3 gün için, bırakın yardımcıya. Okulunuz da dilekçeyi sadece veli verebilir diye kural yoksa sıkıntı olmaz e-Okul kapanmadan dilekçeyi verin.

Ben geçen sene sınava girecektim müdür yardımcısı 9 günlük devamsızlığımı sıfıra çekti silinebiliyor hocam

Uğraşmasın yazsın evde 3 gün için, bırakın yardımcıya. Okulunuz da dilekçeyi sadece veli verebilir diye kural yoksa sıkıntı olmaz e-Okul kapanmadan dilekçeyi verin.

Teşekkürler

Devamsızlık yapıldıktan sonraki beş iş günü içerisinde, veli aracılığı ile rapor ya da izin kağıdıyla özürlüye aktarılabilir fakat kesinlikle silinemez. Bazı okullar siliyor da yaptıkları yasal değil.

Devamsızlık yapıldıktan sonraki beş iş günü içerisinde, veli aracılığı ile rapor ya da izin kağıdıyla özürlüye aktarılabilir fakat kesinlikle silinemez. Bazı okullar siliyor da yaptıkları yasal değil.

Eskisi gibi denetim yok çoğu okul siliyor, kendi isteğinle bile olmasa silen okullar var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı