Son hafta okula gidilmezse devamsızlık yazılır mı?

Son hafta okula gitmezsek karneye yansır mı?

Devamsızlık yazılır genelde devlet okullarında. Öğrencileri umurunda bile olmayan bazı özel okullarda durum farklı olabilir.

E okul salı günü kapanacağı için salıdan sonra gelip gelmemek size kalmış 😀
Hocam Cuma günü kapanıyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin.

Devamsızlık yazılır genelde devlet okullarında. Öğrencileri umurunda bile olmayan bazı özel okullarda durum farklı olabilir.

Eminim ki Salı-Çarşamba günü kapanır. Karneleri hazırlayacakları ve dağıtmaları için vakit lazım.

Hocam cuma günü kapanıyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin.

Hocam o iş öyle olmuyor 2. dönem yazıyorlar devamsızlıkları mesela özürsüz devamsızlığı 4.5 ise ve belge alırsa bir dahaki dönem o devamsızlıklar girildiğinde belge almamış sayılıyor.

Cuma günü kapanmaz çünkü karneler zaten cuma dağıtılacak. Karneler basılır, müdür imza atar vs en az 3 gün

1. dönem her türlü yok yazılır cuma günü alınacağını sanmıyorum. 2. dönemin son haftası kapanıyor ben yıllardır son hafta gitmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı