Son hafta yoklama alınacak mı?

Yoklama aliniyor da e-Okul'a girilmez, girilirse özürsüz devamsızlığı ozurluye geçirirsin, tabii hakkın varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden birleşmesin? İlkokulda okumak ile bunun ne alakası var dostum, boşuna tartışıyorsun şu an.

Yahu güzel kardeşim. Bakın okulda alanlar var sınıflar var derslikler var laboratuvar var. Yani sınıflar nıye bırlessın? Nıye? Bır ornek verın ya? Dalga amaclı mı yazıyorsunuz? Belki hocanın konusu bıtmemıstır ders ısler. Cok farklı senaryolar var. Sizin burada "sınıflar birleşebilir ve yoklama alınmaz" yazmandaki amaç ne? Sınıflar bırlesecek diğer derstekı hocalar oyun oynamayamı gıdecek? Azıcık bir düşünseniz.

Yahu hocam okul orası. Öğretmenler kimin gelıp gelmedıgını ogrenmek ıcın yoklama alması zorunlu. Ha! Alırlar ama mudur yardımcısı e-Okul'a gecırmez olabılır. Ama bu yoklama alınmadıgı anlamına gelmıyor
Hocalar bazen alıyorlar bazen almıyorlar, mesela bu hafta, salı hariç hiç bir günün yoklaması alınmadı.
Genelde uyuz öğretmenler alıyorlar yoklamayı. Ama oda E-okula geçmiyor sanırsam.

Yahu güzel kardeşim. Bakın okulda alanlar var sınıflar var derslikler var laboratuvar var. Yani sınıflar nıye bırlessın? Nıye? Bır ornek verın ya? Dalga amaclı mı yazıyorsunuz? Belki hocanın konusu bıtmemıstır ders ısler. Cok farklı senaryolar var. Sizin burada "sınıflar birleşebilir ve yoklama alınmaz" yazmandaki amaç ne? Sınıflar bırlesecek dğer derstekı hocalar oyun oynamayamı gıdecek? Azıcık bir düşünseniz.
Dostum niye bunun için tartışıyorsun ki, tartışmaya değer bir konu değil. Hocalar oyun oynamaya gidecek demedim dostum, okulda 30 sınıf olsa her sınıftan 1 kişi gelse her sınıfın başında 1 hoca mı duracak yoksa öğrencileri iki sınıfa paylaştırıp sadece 2 hoca mı başlarında duracak?

Adet böyledir hocam son hafta yazılmaz.😎
Tabii yasaya göre yazılması lazım.

Riske atmamak lazım.

Dostum niye bunun için tartışıyorsun ki, tartışmaya değer bir konu değil. Hocalar oyun oynamaya gidecek demedim dostum, okulda 30 sınıf olsa her sınıftan 1 kişi gelse her sınıfın başında 1 hoca mı duracak yoksa öğrencileri iki sınıfa paylaştırıp sadece 2 hoca mı başlarında duracak?

Her sınıfa 1 hoca gidecek!
Hocalar genelde son hafta konuları bittiği için yoklamayı alırlar ve öğretmenler odasına giderler.

Yani "oyun oynamaya" gidecekler öyle mi? 😂 Demin felsefe dersinden filan bahsediyorsunuz, şimdi konular bitti diyorsunuz.

Kendinizle çok çelişiyorsunuz.

Siz kendi bildiğinizi yapın.

5 kez falan araştırdım. Doğru bir bilgiye ulaşamadım, bir sitede alınmayacak yazıyor bir sitede alınacak yazıyor. Hangi bilgi doğru?

Not: Yoklama alınıyorsa bile sisteme giriliyor mu?

Hocam siz de riske atmayın hocalarınızla konuşun. Bu arkadaşın dediği sınıf birleşme olayları falan hiçbir okulda yazpmazlar. Kesin bilgi müdür yardımcısının dediğidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı