Neden birleşmesin? İlkokulda okumak ile bunun ne alakası var dostum, boşuna tartışıyorsun şu an.
Hocalar bazen alıyorlar bazen almıyorlar, mesela bu hafta, salı hariç hiç bir günün yoklaması alınmadı.Yahu hocam okul orası. Öğretmenler kimin gelıp gelmedıgını ogrenmek ıcın yoklama alması zorunlu. Ha! Alırlar ama mudur yardımcısı e-Okul'a gecırmez olabılır. Ama bu yoklama alınmadıgı anlamına gelmıyor
Yoklama aliniyor da e-Okul'a girilmez, girilirse özürsüz devamsızlığı ozurluye geçirirsin, tabii hakkın varsa.
Sonunda mantıklı yazan bir arkadaş tebrik ediyorum hocam. Ama kesın olarak devamsızlık yazılmaz diyemeyiz her okulun mudur yardımcısına göre değişir.
Dostum niye bunun için tartışıyorsun ki, tartışmaya değer bir konu değil. Hocalar oyun oynamaya gidecek demedim dostum, okulda 30 sınıf olsa her sınıftan 1 kişi gelse her sınıfın başında 1 hoca mı duracak yoksa öğrencileri iki sınıfa paylaştırıp sadece 2 hoca mı başlarında duracak?Yahu güzel kardeşim. Bakın okulda alanlar var sınıflar var derslikler var laboratuvar var. Yani sınıflar nıye bırlessın? Nıye? Bır ornek verın ya? Dalga amaclı mı yazıyorsunuz? Belki hocanın konusu bıtmemıstır ders ısler. Cok farklı senaryolar var. Sizin burada "sınıflar birleşebilir ve yoklama alınmaz" yazmandaki amaç ne? Sınıflar bırlesecek dğer derstekı hocalar oyun oynamayamı gıdecek? Azıcık bir düşünseniz.
Adet böyledir hocam son hafta yazılmaz.
Tabii yasaya göre yazılması lazım.
Dostum niye bunun için tartışıyorsun ki, tartışmaya değer bir konu değil. Hocalar oyun oynamaya gidecek demedim dostum, okulda 30 sınıf olsa her sınıftan 1 kişi gelse her sınıfın başında 1 hoca mı duracak yoksa öğrencileri iki sınıfa paylaştırıp sadece 2 hoca mı başlarında duracak?
Yani "oyun oynamaya" gidecekler öyle mi?Riske atmamak lazım.
Her sınıfa 1 hoca gidecek!
Hocalar genelde son hafta konuları bittiği için yoklamayı alırlar ve öğretmenler odasına giderler.
Yani "oyun oynamaya" gidecekler öyle mi?Demin felsefe dersinden filan bahsediyorsunuz, şimdi konular bitti diyorsunuz.
Kendinizle çok çelişiyorsunuz.
5 kez falan araştırdım. Doğru bir bilgiye ulaşamadım, bir sitede alınmayacak yazıyor bir sitede alınacak yazıyor. Hangi bilgi doğru?
Not: Yoklama alınıyorsa bile sisteme giriliyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.