Son kullanıcıya yönelik Linux dağıtımı önerisi

Kibar Feyzo

Kilopat
Daha fazla  
Windows'dan daha seri ve performanslı olduğunu düşündüğüm için dual boot olarak Linux kullanmayı düşünüyorum. Fakat hangi dağıtımı kullanmam gerektiğini bilmiyorum. Oyun olarak Minecraft, CS:GO, LoL oynarım. Onun dışında internette gezinmek dışında pek bir şey yapmıyorum. Sizce hangi dağıtımı kullanmalıyım?

Windows'dan daha seri ve performanslı olduğunu düşündüğüm için dual boot olarak Linux kullanmayı düşünüyorum. Fakat hangi dağıtımı kullanmam gerektiğini bilmiyorum. Oyun olarak Minecraft, CS:GO, LoL oynarım. Onun dışında internette gezinmek dışında pek bir şey yapmıyorum. Sizce hangi dağıtımı kullanmalıyım?
Pop!_OS kullan. Oyun icin iyi distrodur.

NVIDIA ekran kartin varsa NVIDIA versiyonunu indirirsin.

Kubuntu veya KDE Neon öneririm. Manjaro da olabilir.

Arch Linux kullanabilirsiniz, işinizi her türlü görecektir. Gerek performansıyla, gerek AUR'da bulunan LoL indirme scriptiyle işinizi görecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı