Eren_Can Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #21 cqrr243 dedi: Geçmiş olsun en azından deneme sınavından yırttınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
cqrr243 dedi: Geçmiş olsun en azından deneme sınavından yırttınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Dom Kilopat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 387 Çözümler 2 1 Mayıs 2023 #22 Tecrübe etmiş olduk, geçmiş olsun.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.607 Çözümler 8 1 Mayıs 2023 #23 Eren_Can dedi: Sabah deneme sınav öncesi yedim, kustum + ishal oldum benden tavsiye SKT yakın ürünleri bile yemeyin. Bundan sonra asla yemem. Genişletmek için tıkla... Birinin bunu denemesi lazımdı helal hocam artık insanlara örnek olacaksınız.
Eren_Can dedi: Sabah deneme sınav öncesi yedim, kustum + ishal oldum benden tavsiye SKT yakın ürünleri bile yemeyin. Bundan sonra asla yemem. Genişletmek için tıkla... Birinin bunu denemesi lazımdı helal hocam artık insanlara örnek olacaksınız.