Son mu geliyor?

Bence 1900-1945 yılları daha kötü yıllardı dünya için. O zamanlar da insanlar son geldi düşünüyordu ama 2023 yılına geldik. Son gelmedi.

1900 - 1945'li yıllar'da nükleer o kadar gelişmiş değildi son dedikleri şey belki de nazilerin dünyaya hükmetmesiydi ' ki bu bir son değil. Sadece standartları kısıyor o kadar.

dünya küresel ısınmadan, nüfus'un artmasın'dan, hastalıkların çoğalmasından, açlık sorunları, savaşlardan ve birçok daha sayamadığım sebepten kendini bitiriyor. Önümüzdeki 10 veya 15 yıl içerisinde nüfusun 2 katına çıkıcağı ve insanların açlıktan, hastalıktan, savaşlardan etkileneceği açıkça belli olmakla beraber yapılan nükleer Testler'de savaşların ne kadar acımasız olacağını gözler önüne seriyor. Ufak bir kıvılcımla dünyanın sonunun geliceğini düşünüyorum sizce durum ne olacak hayatın son bulması 5-10 mu yoksa 25-50 yılmı sürecek bilemeyiz ama çok yakında dünya'nın sonu insanlar yüzünden gelecek...

Eki Görüntüle 1902408

Eki Görüntüle 1902410

Özellikle nüfus'un artmasıyla beraber ve Rusya - Ukrayna arasındaki savaşın kızışması bizi büyük bir açlık krizine sürükleyecek gibi duruyor. Eğer yeterince stok yapılmazsa insanlar 1 ekmek için bile birbiriyle savaşabilir.

Eki Görüntüle 1902413

Eki Görüntüle 1902416

Aynı şekilde virüslerinde bu sebebiyetten artacağı veya dünya'daki bazı kişiler tarafından yayılacağını düşünüyorum. Dünya'yı önümüzdeki yıllarda büyük bir kriz bekliyor. Her geçen gün hayat kalitesi düşüyor küresel ısınma artıyor. Suyumuz tükeniyor. Sonumuzu hazırlıyoruz.

Peki siz ne düşünüyorsunuz?

Dediklerinizin hiçbiri olmasa bile bu gidişle ülkemizde 1 ekmek için birbirimizle savaşacağımız günler yakındır.

Dediklerinizin hiçbiri olmasa bile bu gidişle ülkemizde 1 ekmek için birbirimizle savaşacağımız günler yakındır.

Bahsettiğimiz şeyler arasında ekonomi çok büyük bir neden değil. Ekonomisi kötü olan ülkelerde örneğin: Arjantin'de yaşanılabiliyor. Ama bu bahsettiğimiz nedenlerle yaşamak çok zor.

Dünya küresel ısınmadan, nüfus'un artmasın'dan, hastalıkların çoğalmasından, açlık sorunları, savaşlardan ve birçok daha sayamadığım sebepten kendini bitiriyor. Önümüzdeki 10 veya 15 yıl içerisinde nüfusun 2 katına çıkıcağı ve insanların açlıktan, hastalıktan, savaşlardan etkileneceği açıkça belli olmakla beraber yapılan nükleer Testler'de savaşların ne kadar acımasız olacağını gözler önüne seriyor. Ufak bir kıvılcımla dünyanın sonunun geliceğini düşünüyorum sizce durum ne olacak hayatın son bulması 5-10 mu yoksa 25-50 yılmı sürecek bilemeyiz ama çok yakında dünya'nın sonu insanlar yüzünden gelecek...

Eki Görüntüle 1902408

Eki Görüntüle 1902410

Özellikle nüfus'un artmasıyla beraber ve Rusya - Ukrayna arasındaki savaşın kızışması bizi büyük bir açlık krizine sürükleyecek gibi duruyor. Eğer yeterince stok yapılmazsa insanlar 1 ekmek için bile birbiriyle savaşabilir.

Eki Görüntüle 1902413

Eki Görüntüle 1902416

Aynı şekilde virüslerinde bu sebebiyetten artacağı veya Dünya'daki bazı kişiler tarafından yayılacağını düşünüyorum. Dünya'yı önümüzdeki yıllarda büyük bir kriz bekliyor. Her geçen gün hayat kalitesi düşüyor küresel ısınma artıyor. Suyumuz tükeniyor. Sonumuzu hazırlıyoruz.

Son filan gelmiyor. Açlık istenirse çözülür ancak istemiyorlar. Sen ben değil baştakiler istemiyor. Çok saçma konu boşuna kafayı takmayın. Hiyerarşik olarak en alttayız. İstesekte bir şey yapamayız.

dünya küresel ısınmadan, nüfus'un artmasın'dan, hastalıkların çoğalmasından, açlık sorunları, savaşlardan ve birçok daha sayamadığım sebepten kendini bitiriyor. Önümüzdeki 10 veya 15 yıl içerisinde nüfusun 2 katına çıkıcağı ve insanların açlıktan, hastalıktan, savaşlardan etkileneceği açıkça belli olmakla beraber yapılan nükleer Testler'de savaşların ne kadar acımasız olacağını gözler önüne seriyor. Ufak bir kıvılcımla dünyanın sonunun geliceğini düşünüyorum sizce durum ne olacak hayatın son bulması 5-10 mu yoksa 25-50 yılmı sürecek bilemeyiz ama çok yakında dünya'nın sonu insanlar yüzünden gelecek...

Eki Görüntüle 1902408

Eki Görüntüle 1902410

Eki Görüntüle 1902413

Eki Görüntüle 1902416

Aynı şekilde virüslerinde bu sebebiyetten artacağı veya dünya'daki bazı kişiler tarafından yayılacağını düşünüyorum. Dünya'yı önümüzdeki yıllarda büyük bir kriz bekliyor. Her geçen gün hayat kalitesi düşüyor küresel ısınma artıyor. Suyumuz tükeniyor. Sonumuzu hazırlıyoruz.

Zaten bilim insanları 6. yok oluşun içinde olduğumuzu söyledi gerek küresel ısınma gerek savaşlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı