Çözüldü Son of The Forest final mağarasının kapısı kapalı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gynvael Aedd

Hectopat
Daha fazla  
Bu şekilde gözüküyor ve kapıdan içeriye giriş yapamıyorum, normalde okutmam için burası aktif olması gerekirdi ama bozuk gözüküyor. VIP keycard'ımda kadim zırh / altın zırhım da var, nasıl girebilirim?

Çözüm
Zaten oraya kapalı yerden gidilmiyor muydu?

Evet sanırım öyle, benim altın zırhı geliştirme şemasına ihtiyacım var sanırım o zaman kapı acılacak ama o şemayı bulamıyorum.
Sorunu çözdüm arkadaşlar çok sağ olun, o kapı kapalı ama biraz yürüyünce başka bir girişi var oradan girmek gerekiyormuş.

Kadim zırhı aldıysan mezarı kurman lazım. Kitapta en altta kuru kafa simgesi yoksa, klavyeden cheatstick yaz, F1’e basıp debugmode on true yaz. O kısım kitaba gelir. Altın zırhı koy, malzemeleri ekle. Sonra yaratıklar gelir, kıyamet kopar, kapı açılır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dakika 3:35'te başlıyor dediğim olay.

Diğer görev yerlerini tamamladığınızdan emin olun.

Hocam öyle olmuyor oyunu iki defa oynadım en son mağara gibi biryerden kadim zırhı okutuyorsun bu arkadaş binaya giremiyor normalde buranın açık olması lazım demekki önceki yerleri daha tamamlamamış ben sorunu böyle yorumladım.

Kadim zırhı almak için gereken altın kapıyı bulmuş sanırsam kapı açık olmalıydı.

Kadim zırhı almak için gereken altın kapıyı bulmuş sanırsam kapı açık olmalıydı.
Eki Görüntüle 2470253

Ben kadim zırhı uzay gemisinin içinden aldım hocam.

Bahsettiginiz Debug kodu da calısmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten oraya kapalı yerden gidilmiyor muydu?

Evet sanırım öyle, benim altın zırhı geliştirme şemasına ihtiyacım var sanırım o zaman kapı acılacak ama o şemayı bulamıyorum.
Sorunu çözdüm arkadaşlar çok sağ olun, o kapı kapalı ama biraz yürüyünce başka bir girişi var oradan girmek gerekiyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…