Son senede sınıfta kalmamak için ne yapılmalı?

AhmetAli02314

Centipat
Arkadaşlar merhaba ben son sınıf öğrencisiyim okuldan kimse benim kadar nefret edemez idare ile sürekli kavga ediyorum (haklı olarak) bu bir yana devamsızlığım ise özürlü özürsüz 25 sadece 3 4 günüm kaldı ve kesinlikle bunu dolduracağım ister istemez. Sınıfta bırakıyorlar bu sene şakaları yok 5 arkadaşım şimdiden sınıf tekrarı gözüküyor açığa mı alsam ne yapsam akıl verin teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba ben son sınıf öğrencisiyim okuldan kimse benim kadar nefret edemez idare ile sürekli kavga ediyorum (haklı olarak) bu bir yana devamsızlığım ise özürlü özürsüz 25 sadece 3 4 günüm kaldı ve kesinlikle bunu dolduracağım ister istemez. Sınıfta bırakıyorlar bu sene şakaları yok 5 arkadaşım şimdiden sınıf tekrarı gözüküyor açığa mı alsam ne yapsam akıl verin teşekkür ederim.

Özürsüz 10 gün değil miydi hocam? Çoktan kalmışsın.

Hocam tavsiyem başka bir okula git hiç zaman kaybetmeden ve geçen dönemi telafi edecek kadar not al ve bitir baktın olmadı açığa geçmeye çalış oradan bitir.

Son düzenleme:

Notlarım kötü değil özürlü 20 özürsüz 10 benim özürlü 18 özürsüz 8 yani tam sınırdayım.

İkinci dönem çalış, düzelt. Bizden ne gibi bir tavsiye bekliyorsun?
devamsızlık sıkıntısını çalışarak mı düzelteceğim :D?

Son seneni saçma sapan ergenlik hissiyatıyla 1 sene daha kaybetme. Adamakıllı okuluna git.

Devamsızlık sınırındayım illaki 2. dönem hastam olur veya hasta olurum zaten duruşmalarım var saçma bir meseleden dolayı oralara gidiyorum geliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı