Son Windows 10 güncellemesinden sonra disk kullanımı yükseldi

mertxgoo

Kilopat
Daha fazla  
İyi forumlar, Windows'un son güncellemesinden (20H2) sonra disk kullanımı %50 altına düşmüyor, Windows 10 SSD'de kurulu HDD'nin içinde yedek dosyalarım var.
Görev yöneticisinin performans sekmesinden SSD kullanımına baktığımda %0 ile %10 arasında git gel yapıyor, HDD ise her zaman %100 hiçbir zaman düşmüyor.
Steam'den HDD'ye indirme yaparken kesik kesik gidiyor. Disk onarmadan HDD'yi onardım ama fayda etmedi, bunlar dışında herhangi bir öneriniz varsa yaparım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem geri yükleme yaparak güncellemeyi yapmadan önce ki tarihe dönebilirsin diye düşünüyorum.
RAM kullanımın neden 6.5 GB? Çok fazla bir şey açık değilse oda normal değil.

Sistem geri yükleme yaparak güncellemeyi yapmadan önce ki tarihe dönebilirsin diye düşünüyorum.
RAM kullanımın neden 6.5 GB? Çok fazla bir şey açık değilse oda normal değil.
Sistemi sıfırdan kurduğum için geri yükleme noktası bulunmuyor. RAM konusunda hiç bir fikrim yok sadece Google falan açık o da 1 gb yiyor sadece.

Sistemi sıfırdan kurduğum için geri yükleme noktası bulunmuyor. RAM konusunda hiçbir fikrim yok sadece Google falan açık o da 1 GB yiyor sadece.

Yüklediğiniz fotoğrafta 6.5 GB kullanımda gözüküyor Steam falan açık. Boştayken ki halini yollar mısınız?

Kusura bakmayın disk tamir ediliyor yazıp bekletti başlangıçta ondan geç attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…