Son Windows güncellemesi ile kasma yaşanıyor mu?

h4yrettinx

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2020
Mesajlar
232
Çözümler
2
Öncelikle iyi geceler. Son Windows güncellemesi sorununu duymadan önce fark etmemiştim ama sorunlu güncelleme diyorlar. Kasma yavaşlama oyunlarda FPS düşmesi yaşayanlar olmuş. Buraya da soruyorum bunlar oldu mu gerçekten? Ben fark etmedim yavaşlama, donma. Şu an en güncel sürümdeyim. Belki de fark etmeden fixlemişlerdir. Sizin bir bilginiz var mı? PUBG'de sanki 10 FPS düşmüş gibi hissettim. 2 aydır falan girmiyordum PUBG'ye. Dolayısıyla ben de rahatsız oldum bundan. Düzelttiler mi bu sorunu ya da düzeltmedilerse düzeltecekler midir sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son Windows güncellemesi dediğiniz 21H1 mi? Eğer o ise (sorun 20H2'de yaşanmıştı yanlış hatırlamıyorsam) ben daha sorun yaşamadım belki sisteminizden kaynaklı bir durum varsa onu bilemiyorum.
 
Ben böyle bir şey hissetmedim böyle bir şey olsa Windows sürümü zaten ortaya atıp indirtmez millete neden böyle bir şey olsun ki
 
Ben 20h2 sürümüne geçtiğimden beri bilgisayar açılışında kasma problemi yaşıyorum. Bilgisayara reset atınca düzeliyor fakat bilgisayarı her açtığımda reset atmak gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı