Son zamanlarda artan eş cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Toplum yapısında bir değişikliğe sebep oluyorsa evet.
Toplum yapısında bir değişiklik olması gerekiyorsa önce leş Türk aile yapısında olması gerek. Her gün görüyoruz nezih aile ortamımızın güzel haberlerini. Eşcinsellerin kıçlarına girip çıkana dert yanacağınıza önce dönüp kendinize bakın.

Doğuştan geldiğini düşünüyorum bende, bilimsel açıdan da bakılabilir fakat öncelikle ben gözlemlerimi söylemek istiyorum. Genelde çevremize baktığımız zaman, ya da lise dönemimde tek tuk bu mevzuya eğilimli insanlar olduğunu fark ediyordum, davranışları, vücutları, giyinişleri, konuşma tarzları vs insanı ele veren etkenlerdir ki bazıları doğuştan gelmekte. Baktığım zaman (herkes için geçerli değil) evet bu kişi eşcinsel olabilir diyordum zaten. Bir insanın ani kararla ben eşcinsel oldum diyeceğini sanmıyorum.

Bunu A4 kağıdına yazdırıp duvarıma asmak istiyorum.

Yıllar boyunca çok fazla baskıya mağruz kaldılar ve şu anda dünyada ''sosyal medya'' denilen bir gerçek var ve bu gerçek sebebiyle kendilerini ifade edebiliyorlar. Uzun süre kendilerini ifade edemedikleri için de şu an gözümüze gözümüze sokup insanları bayıyorlar. Kimse umrumda değil, sizin de olmasın. Ayrica @Sailaner gibi tartışma yaratmak isteyen trollere cevap vermeyin.

Türk aile yapısını eleştirdin ve çürük elmalar yüzünden yüzyıllardır süre gelen bir toplumun değişmesini istiyorsun hmmm anlıyorum.

Ortalık tekin değil dikkat edin. Yavaş yavaş eksiliyoruz aman diyeyim sapmayın.

Normal olan insanların tercihlerine saygı duyulmasıdır. Benim kıçıma giren çıkanı sana hesap mı soracağım normallik için?

Size neyin çıkıp girdiği hiç kimsenin umurunda değil sadece bunu gözümüze sokmayın biz bunu bilmek zorunda değiliz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…