Son zamanlarda artan eş cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son zamanlarda aslında artmadı, sadece pazarlandı ve reklamlaştırıldı. Yıllar öncesinde insanlar bunu açıklamaktan çekiniyorlardı. Sosyal medya dünya üzerinde etkisini arttırmaya başlayınca çoğu insan dinlere inanmamaya, feministlik adı altında erkekleri küçük görmeye, herkesin influencer pazarına katılmaya çalıştığı, LGBT destekçisi olma gibi durumlar ortaya çıktı. İnsanların çoğu zaten popüler olanın peşinden gider. Belki de sırf bunun için eş cinsel olanlar vardır eminim. 2018'den sonra sosyal medya güçlendikçe insanlar para ve popülerlik için ne aptallık, rezillik varsa göz önüne alıyorlar. Bu da şirketlerin işine geliyor. Bu durum duyar kasmalarına da işe yarıyor.

Bana dediğinin aynısını dediğimde hakaret olarak algıladı. :D :D Eşcinselleri dert edinmekten beynin sulanmış sanırım.
Ben bireysel konuşmadım ki gerçek bu eşcinseller her yerde reklam yapıyorlar. Siz dediniz ki benim kıçıma giren sizi ilgilendirmez ben de dedim ki reklamını yaptıkları zaman ilgilendirir. Siz ise direkt olarak bize karşı kullandınız bu da hakaret oluyor.

Kusura bakmayın daha çok göreceksiniz. Biz, siz heteroların sevişmesini her yerde görüyorsak siz de bizi göreceksiniz ve buna engel olmak için yapabileceğin hiçbir şey yok. Sen de biliyorsun. Dünyanın birçok ülkesi bunu aşmışken siz inatla orta doğu ülkelerinde taş çıkarmaya devam ediyorsunuz bu ülkede.

Acaba sen LGBT'yi desteklememenin geri kafalılık falan mı olduğunu düşünüyorsun?

Acaba sen LGBT'yi desteklememenin geri kafalılık falan mı olduğunu düşünüyorsun?
İnsanı insan olduğu için sevmemenin geri kafalılık olduğunu düşünüyorum. Ülkemizde o kadar sorun varken konuşulacak olan en son şey eşcinsellik meselesi. Ki bu bir sorun değil zaten. Dünyanın tüm modern ülkelerinde haklar kazanmaya devam ediyoruz ve sıra Türkiye'mize de gelecek merak etmeyin arkadaşlar.

Toplum yönetim sistemlerini yönetmenin temelinde artık gelinen nokta; aile yapısının bozulması, buradan çıkacak problemlerin yönlendirilmesi ve tabi bunun paraya dönüştürülmesi var.

Şu an "özendirici" nitelikte yayın organlarında propaganda haline dönüştürüldü. Ve bu propaganda, aslında onların iyiliğini hiç düşünmüyor.

Eşcinsellik hep vardı, miktarı değişkendi. Çünkü eşcinsellerin üreme yetenekleriyle bir toplum oluşturmaları geçmişte mümkün değildi. Şimdi ise modernize edilmiş koşullar altında, paranın kölesi olmalarını sağlamak için bile evliliklerini mümkün kıldılar bazı ülkelerde, hatta çocuk evlat edinme/doğurma durumları da var. Kısacası bu da paraya dönüştürülme.

Ayrıca siz, eşcinsellerin haklar için savaştıklarından sonra, toplum için daha fazla tehlike arz eden psikopatların hak istedikleri zaman ne yapacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı