Son zamanlarda CS2 maçlarınıza hile geliyor mu?

Faceit üzerinden oynuyorum hileye denk gelmedim. Faceitte 3000 maçım var hile diyebileceğim max. maç 10 filandır, onlarda sadece şüphelendiklerim. Faceit 9 level.
 
Ben de FACEIT girmek istiyorum ama nedense benden kimlik bilgisi istiyordu en son.

Ben yıllar önce açmıştım FACEIT hesabı o zaman istememişti ama istese bile vermekte bir sakınca olacağını düşünmüyorum ama size kalmış tabii.
 
Bu olay doğru yüksek ranklarda her zaman düşük ranklara göre daha fazla hile olur. Adam zaten oyunu iyi bildiği için ya hileyi iyi saklar yada zaten umrunda olmayan bir hesapla girer rage atar.
Düşük rank dediğin adam hileyi çok belli ettiği için zaten hemen ban yer.
Dediğiniz gibi hocam, düşük ranklarda pek oynama fırsatım olmadı ama hile çok nadir geliyordu. Gelirse bomboş yeni hesaplar mevlana açıyordu. Ancak yüksek elolarda cidden haddinden fazla hile var. Belli de ediyorlar zoruma gidiyor.
 
İnanılmaz derecede fazla hile var. CS:GO'da bu kadar hile yoktu. Hile açan ucubeler o kadar kötü ki saklama dertleri bile yok veya saklamayı bile bilmiyorlar. Hayatımda CS2 kadar rezalet az oyun gördüm. Hile olduğunu bile bile giriyorum ve son zamanlarda 4-4.5k civarında elo kaybettim. Steam sözleşmesi gereği Riot Vanguard gibi bir sistem yapılamıyor diye biliyorum. Her türlü dosyaya erişimi olsun ama artık hile gelmesin. Cidden çok sıkıldım hileli oyundan.

Hocam hile işleriyle uğraşan birisi olarak şunu söylemeliyim ki. Bu lanet oyunda hiç eli yazılıma değmemiş birisi bile hile kodlayabiliyor. Hiç saklama dertleri bu yüzden olmuyor. Çok basit bir aramayla CS ile alaka tonlarca hile videosu bulabiliyorsunuz. Bunun önlemini Valve aslında kolayca alabilir... Ama neden almadıkları ile alakalı hiçbir fikrim yok. Motor ile alakalı dediler. Source 2 motoruna geçildi yine aynı olaylar. Hatta ikiye katlandı diyebilirim bu hile durumu. Bu yüzden CS2 çıktığı günden beri maksimum 2 kere girdim oyuna. CS:GO Prime zamanında binden fazla saatim olmasına rağmen...
 
Merhaba, son zamanlarda CS2 maçlarınız nasıl geçiyor? Hile denk geliyor mu?
Evet, Seçkin aldım. Rank kasmaya çalışıyorum. Her maçımda hiç eksik olmaz.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı