Son zamanlardaki CS:GO kasa düşürememenizin sebebi

Arkadaşıma kasa düşürmek için onunla oynuyoruz. (Ben ve diğer arkadaşım seçkinimiz yok) O kadar oynamamıza rağmen kasa düşmüyordu. Demek ki nedeni buymuş. Tabii eğer doğruysa..
 
Arkadaşıma kasa düşürmek için onunla oynuyoruz. (ben ve diğer arkadaşım seçkinimiz yok) o kadar oynamamıza rağmen kasa düşmüyordu. Demek ki nedeni buymuş. Tabii eğer doğruysa.

Kasa level atlayınca düşüyor.
Seçkin olmayınca level vermiyor
Bu yüzden kasa düşmüyor.
 
Zaten seçkin olmama olayını biliyorum. Ayrıca çok saçma değil mi? Ne güzel alıyorduk seviyeleri eğlenceli oluyordu.

Harbi hocam sorsan hileleri azaltmak için yaptılar açan yine açıyor ben 123 TL'ye almıştım seçkini sizde alsaydınız keşke zamlanmış
 
Ben de 3-4 haftadır 7 hesapla her gün yaklaşık 6 saat afk dm atıyorum. İstisnalar haricinde salıyı çarşambaya bağlayan saatlerde düşüyor. Uzun süre girilmemiş bir hesaba ise çok kısa sürede kasa düşüyor.
 
CS2 duyurulmasından sonra oyunda belirli birkaç değişiklik olmuş ve bunlardan bir tanesi de kasa düşürme sınırlaması. Mantık şu şekilde çalışıyor. Eğer siz pazartesi günü akşam saatlerinde bir kasa düşürdüyseniz tam olarak 1 hafta sonrasına kadar kasa düşürme ihtimaliniz bayağı bayağı düşüyor. Yani mantık gene aynı lakin bu sefer kasa düşürdüğünüz vakitten sonra 1 haftalık süre başlıyor. Ortalama olarak 15-30 maç arasında kesin kasa düşürme ihtimaliniz varmış. Bilginin doğruluğu kesin değil ama bayağı bayağı yüksek. Çünkü ben de pazar geçmişime baktığım da hep kasa düşürdükten 7-9 gün sonrasında kasa aldığımı görüyorum.

Kanka çok kasa oldu piyasada fiyatlarda düştü bu yüzden az drop atıyor.
 

Geri
Yukarı