[Sona Erdi] 2 Adet Sea of Thieves

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Oğuzhan Necip Şahin

Megapat
Süper Moderatör
Katılım
4 Mart 2015
Mesajlar
4.135
Makaleler
31
Çözümler
172
Yer
Arlong Park
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Teknoloji Yazarı
Selamlar,

Şimdiye kadar çok uzun saatler boyunca oynadığım, hakkında onlarca yazılar yazdığım oyunu şimdi de sizlerden 2 kişiye hediye ediyorum. Hediyenin tabii ki de katılım koşulları olacak ve şartların hepsini karşılamayan üyeler kesinlikle katılamayacaklar. Oyunu Steam üzerinden alacağınız için kütüphanenizde oyunun bulunmaması ve bu durumun kontrolü için kütüphaneniniz arkadaşlarınıza açık olması gerekiyor.

Katılım Koşulları
  • Moderasyon Ekibi'nde bulunan hiçbir üye katılım sağlayamaz.
  • Katılım sağlayabilmek için 500 mesaja ve 1 yıllık üyeliğe sahip olmanız gerekmektedir.
  • Steam kütüphaneniz arkadaşlarınıza açık ve oyunlarınız görünür şekilde olmalı.
  • Katılım için "Katılıyorum" yazmanız yeterli. Özel iletişim adresinizi yazmayın.
  • Hediyeyi kazanmanız durumunda konu içerisinde ekran görüntüsü paylaşmak zorundasınız. Ekran görüntüsü paylaşılmaması durumunda hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
  • Hediyeyi kazanan üye 2 gün içerisinde konuya geri dönüş yapmak zorundadır. 2 gün içerisinde dönüş yapmayan üyenin hakkı yedek üyeye geçer.
Hediye Koşulları

Konuya katılım sağlamanız yukarıdaki koşulları da kabul ettiğiniz anlamına gelir. Lütfen bunu iyi şekilde göz önünde bulundurun. Katılımlar hafta sonu boyunca devam edecek ve 3 Temmuz Pazar günü saat 23.59'da katılımlar sonlanacak. Bu saatten sonra yazılan hiçbir mesaj katılım olarak değerlendirilmeyecektir. Hediye kazananı 4 Temmuz Pazartesi günü saat 15.00'da belirlenecek ve en geç yarım saat içerisinde konu içerisinde belirtilecektir. Herkese şimdiden bol şans diliyorum.
 
Katılıyorum.
 
Katılıyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı