[Sona Erdi] 2 aylık Xbox Game Pass Ultimate

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bravo sen kazandın. Ama kodu yarın atacağım. Yarını bekle.
Mesaj atma hakkım olmadığı için iletişim adresi bırakamadım. Discordum trkirfan#8584

Çekilişi yapan kişi bana kodu iletti fakat kod daha önce kullanılmış. Bunu söylediğimde bana şunu belirtti: Ben bu konuya iletişim için yazmadan önce kodu bana iletmeleri için moderatörlere söylemiş. Artık moderatörler mi kodu kullandılar yoksa çekiliş sahibi mi bilmiyorum. Kırk yılın başında bir şey kazandık o da çöpe gitti.
 
Son düzenleme:
Sayın @winzort11kullancısı,

Verdiğiniz hediyede Ultimate kodunu kazanan üyeyi @Trkirfan olarak belirlemişsiniz. Kişinin kendisiyle iletişime geçtikten sonra kodu iletmiş ancak kazanan üye kodun kullanımda olduğunu sizlere belirtmiş. Siz de hediye kodunu moderasyonun aldığını söyleyerek iftira atmışsınız.

Gönderdiğiniz raporda sizlerin ve bizlerin size verdiği yanıtlara bir bakalım:

rapor.png

Sahip olduğunuz ve üyeye iletmemizi istediğiniz kodu sansürledik. Sizlere rapor yoluyla konuya bizim dahil olmadığımızı, kodu kazanan üyeye bizzat kendinizin iletmesi gerektiğini belirttik. Sizler de böyle bir durumda Discord adresi paylaşılırsa bizlerin sileceğini söylemişsiniz.

Burada şunu belirtmeliyiz ki hediye verme konularında kazanan üye ve hediyeyi veren üye Discord adreslerini paylaşabilirler. Bu durumdan dolayı Discord hesabınızı yazdığınız mesajınız silinmez. Moderatör arkadaşımız zaten size Discord adresini isteyebileceğinizi rapor yoluyla iletmiş. Silinirse rapor gönderebilirsiniz. Hiçbir hediye, ikinci el alım-satım konularında paylaşılan Discord adresleri silinmiyor çünkü üyelerin bir yerden iletişime geçmeleri gerekiyor. Technopat hiçbir durumda iki üye arasında olan alışverişten sorumlu değildir ve Kullanım Sözleşmesi gereği de sorumlu olmayacağını açıkça belirtmiştir.

Discord hesabınızı paylaşarak üye ile iletişime geçebilir ve kendisine yeni bir kod verebilirsiniz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı