Efendim. Şu an biraz işim var. 30 dk sonra mailinize 2 adet hesap atacağım. 2'si de sizin olsun İçinden başka bir oyunda çıkacak. Şansınıza. BF1, FİFA veya Star Wars Battle Front 2'de çıkabilir. Hatta anthem bile çıkabilir.
Arkadaş çekilişe katılım şartlarını baştan belirtmiş zaten, 2016'da kayıt oldunuz diye sizi almak zorunda değil. Ayrıca 100 mesaj şartını da belirtmiş, cidden yazdığınız mesajda bir mantık bulamadım. Üslubunuza dikkat edin.
İki hesabı da iletti arkadaş. İkisinde de Battlefield 5 var. Birinde Deluxe Edition var. Diğerinde ise normal BF5 ve BF1 ayrıca Battlefront 2 var. Apex Legends'te yüklü ama profiline bakmadım. Şöyle de fotoğrafları yükleyeyim. Teşekkür ederim tekrardan
İki hesabı da iletti arkadaş. İkisinde de Battlefield 5 var. Birinde Deluxe Edition var. Diğerinde ise normal BF5 ve BF1 ayrıca Battlefront 2 var. Apex Legends'te yüklü ama profiline bakmadım. Şöyle de fotoğrafları yükleyeyim. Teşekkür ederim tekrardan Eki Görüntüle 399500Eki Görüntüle 399499Eki Görüntüle 399498