- Makaleler
- 17
Yeni farkettim. İlk kez böyle bir çekiliş kazanmış olabilirimBildirim de gelmedi.
ardakaygusuz32@gmail.com
Mekanın sahibi geldi açılın, aktif bir arkadaştır demiştim
Yeni farkettim. İlk kez böyle bir çekiliş kazanmış olabilirimBildirim de gelmedi.
ardakaygusuz32@gmail.com
Evet. Ne bekliyordun?2016'dan beri üyeyim 82 mesajım var diye almayacak mısın? Şaka mısın?![]()
Efendim. Şu an biraz işim var. 30 dk sonra mailinize 2 adet hesap atacağım. 2'si de sizin olsunYeni farkettim. İlk kez böyle bir çekiliş kazanmış olabilirimBildirim de gelmedi.
ardakaygusuz32@gmail.com
2016'dan beri üyeyim 82 mesajım var diye almayacak mısın? Şaka mısın?![]()
ardakaygusuz32@gmail.com
Hesapları gönderdim size. Bol şansYeni farkettim. İlk kez böyle bir çekiliş kazanmış olabilirimBildirim de gelmedi.
ardakaygusuz32@gmail.com
Herhangi bir sıkıntı durumunda bir mail uzağınızdayım. Rica ederim.İki hesabı da iletti arkadaş. İkisinde de Battlefield 5 var. Birinde Deluxe Edition var. Diğerinde ise normal BF5 ve BF1 ayrıca Battlefront 2 var. Apex Legends'te yüklü ama profiline bakmadım. Şöyle de fotoğrafları yükleyeyim. Teşekkür ederim tekrardan
Eki Görüntüle 399500Eki Görüntüle 399499Eki Görüntüle 399498
Yakında yeni bir çekiliş daha gelecekKatılıyorum
Bitmiş lan![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.