Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çekilişe katılmak isteyenlerin "katıldım" yazması yeterlidir. Çekiliş 1 kazanan 1 yedek olarak açıklanacak. Çekilişi 14:30(14:25 son mesaj) gibi açıklayacağım(15:00'a kazanana ulaşamazsam diğer kişiye, ona da 15:15'a kadar ulaşamazsam tekrardan çekiliş yapacağım). Zamanında açıklanamazsa sahte çekiliş yazmayın, işim çıkabilir. Bol şans.
Merhaba, daha önce Witcher 3 için bir çekiliş yapmıştım. Bu sefer de Payday 2 için yapacağım. İsterse beraber de oynarız. Benim de karantinada canım sıkılıyor.🙂 Çekilişe katılmak isteyenlerin "katıldım" yazması yeterlidir. Çekiliş 1 kazanan 1 yedek olarak açıklanacak. Çekilişi 18:00 gibi...
Merhaba, normalde oyun alacaktım ama bulamadığım için forumdaki birine benim de oynadığım ve çok sevdiğim The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition hediye etmek istiyorum. Çekilişe katılmak Isteyenler'in "katıldım" yazması yeterlidir. Çekiliş 1 kazanan 1 yedek olarak açıklanacak...
www.technopat.net
Şartlar:
- En az 300 mesaj.
- En az 1 ay önce üye olmak.
Kazanan kişi etiketlendikten sonra Discord arkadaşlık kodunu bırakabilir.
Edit: İleride tekrar The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition.
Çekilişi yapacağım.