[Sona Erdi] The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

466609

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, normalde oyun alacaktım ama bulamadığım için forumdaki birine benim de oynadığım ve çok sevdiğim The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition hediye etmek istiyorum.

Çekilişe katılmak Isteyenler'in "katıldım" yazması yeterlidir. Çekiliş 1 kazanan 1 yedek olarak açıklanacak.

Çekiliş zamanım olmadığı için 21:30'da açıklanacaktır. 21:50'de kazanana ulaşılamazsa yedek kazanana verilecek. Zamanında açıklayamazsam sahte çekiliş demeyin lütfen müsait olmayabilirim. Şu an cüzdanda duruyor para.
1630171912172.png

Alacağım oyun:

1630171161269.png

Kazanan kişiye Discord üzerinden ulaşacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, normalde oyun alacaktım ama bulamadığım için forumdaki birine benimde oynadığım ve çok sevdiğim The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition hediye etmek istiyorum.

Çekilişe katılmak isteyenler'in "katıldım" yazması yeterlidir. Çekiliş 1 kazanan 1 yedek olarak açıklanacak.

çekiliş zamanım olmadığı için 21:30'da açıklanacaktır. 21:50'de kazanana ulaşılamazsa yedek kazanana verilecek. Zamanında açıklayamazsam sahte çekiliş demeyin lütfen müsait olmayabilirim. Şu an cüzdanda duruyor para.

Alacağım oyun:

Eki Görüntüle 1151550

Katılıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı