Merhaba, normalde oyun alacaktım ama bulamadığım için forumdaki birine benim de oynadığım ve çok sevdiğim The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition hediye etmek istiyorum.
Çekilişe katılmak Isteyenler'in "katıldım" yazması yeterlidir. Çekiliş 1 kazanan 1 yedek olarak açıklanacak.
Çekiliş zamanım olmadığı için 21:30'da açıklanacaktır. 21:50'de kazanana ulaşılamazsa yedek kazanana verilecek. Zamanında açıklayamazsam sahte çekiliş demeyin lütfen müsait olmayabilirim. Şu an cüzdanda duruyor para.

Alacağım oyun:

store.steampowered.com

Kazanan kişiye Discord üzerinden ulaşacağım.

Çekilişe katılmak Isteyenler'in "katıldım" yazması yeterlidir. Çekiliş 1 kazanan 1 yedek olarak açıklanacak.
Çekiliş zamanım olmadığı için 21:30'da açıklanacaktır. 21:50'de kazanana ulaşılamazsa yedek kazanana verilecek. Zamanında açıklayamazsam sahte çekiliş demeyin lütfen müsait olmayabilirim. Şu an cüzdanda duruyor para.
Alacağım oyun:

The Witcher 3: Wild Hunt on Steam
You are Geralt of Rivia, mercenary monster slayer. Before you stands a war-torn, monster-infested continent you can explore at will. Your current contract? Tracking down Ciri — the Child of Prophecy, a living weapon that can alter the shape of the world.
				Kazanan kişiye Discord üzerinden ulaşacağım.

Son düzenleyen: Moderatör: