Katılıyorum.
Elinde fazladan kod olan varsa alabilirim
Elinde fazladan kod olan varsa alabilirim

Katılım kapandı yetişemediniz.Katılıyorum.
Elinde fazladan kod olan varsa alabilirim![]()
Katılım kapandı.Katılıyorum.
E-evet hayattaki şansım. 20 kişilik çekilişte, 21. olarak kaçırmak..Katılım kapandı yetişemediniz.
Sizi de katmıştım ama sıkıntı olmaz başkası kazandı zaten.@Mehmet Akif T hocam ben katılımımı çekiyorum benim yerime başkası katılabilir.
Hocam biri katılımını geri çekti siz katılıyorsunuz 21. Olduğunuz için.E-evet hayattaki şansım. 20 kişilik çekilişte, 21. olarak kaçırmak..
Bitti bile.Katılıyorum.
Vay arkadaş, bu ara şansım yerinde herhalde. Hangi çekilişe katılsam ya asıl talihli, ya da yedek talihli oluyorum. Keşke katıldığım kitap çekilişlerinde de böyle olsa, yarın açıklanıyor bakalım. Bu arada kodu ben almayacağım, ilk arkadaş da almazsa bana kalıyor sanırım, kaldığı takdirde kodu yorumlara yazarsınız, hızlı olan alır.Arkadaşlar çekiliş bitti. @Anilkyae buraya Discord adresini veya ulaşabileceğim herhangi bir platformdaki ismini yazar mısın? @Anilkyae bugün yazmazsa, yarın bu saatte @Bahtsizyolcu kodu alacak.
Eki Görüntüle 1145219
Sizi de katmıştım ama sıkıntı olmaz başkası kazandı zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.