Sonbahar/Kış için eksik koku profiline göre parfüm önerisi

Hairo

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, elimde kış/sonbahar için;

Emregeldi althair.
Mfy absolu aventus.
Mfy african leather.

Parfümleri bulunmakta, bu parfumlerin kapsamadigi/eksik koku profilleri nelerdir? Sonbahar ve kis icin, onlari tamamlayacak parfüm öneriniz ne olur? Her profilden bir parfum olsun istiyorum.

Yaz icin ise şu anlık mfy tygar var, 5'er ML'lik testerlardan ganymede, oud greatness, megamare, paradise garden, Sauvage Elixir var. Yaz icin megamare ve ozellikle paradise garden almayi düşünüyorum, paradise garden cok hosuma gitti. Oud greatness, Sauvage Elixir ve ganymede pek begenmedim, cok agir kokular.

Arkadaşlar selamlar, arastirmalarim sonucu 4 parfum belirledim, sizce nasillar bayagi kararsiz kaldim
Hepsini mfyden almayi dusunuyorum;

Dior homme intense(lavanta/iris eksigi icin)
Spicebomb extreme(tobacco eksigi icin)
Paradise garden(yeşil/coconut eksigi icin)
Megamare(deniz/sucul eksigi icin)

Xerjoff naxos ve kirke de aklimi kurcaliyor ama bilemiyorum.

@bursa_teksas_16 @ryxena0 @Enverwolf @m1cope @Aligatör @kenzai

Son düzenleme:

Emregeldi althair.
Mfy absolu aventus.
Mfy african leather.

Parfümleri bulunmakta, bu parfumlerin kapsamadigi/eksik koku profilleri nelerdir? Sonbahar ve kis icin, onlari tamamlayacak parfüm öneriniz ne olur? Her profilden bir parfum olsun istiyorum.

Yaz icin ise şu anlık mfy tygar var, 5'er ML'lik testerlardan ganymede, oud greatness, megamare, paradise garden, Sauvage Elixir var. Yaz icin megamare ve ozellikle paradise garden almayi düşünüyorum, paradise garden cok hosuma gitti. Oud greatness, Sauvage Elixir ve ganymede pek begenmedim, cok agir kokular.

Arkadaşlar selamlar, arastirmalarim sonucu 4 parfum belirledim, sizce nasillar bayagi kararsiz kaldim

Dior homme intense(lavanta/iris eksigi icin)
Spicebomb extreme(tobacco eksigi icin)

Bende Paradise garden var çok seviyorum. Ama şuan alacak olsam Le beau le parfum daha önce benim için.
Dior homme intense de hoşuma gidiyor. Şuan elimde dior homme parfum var. O da fena değil. Biraz dinlendirince güzel oldu. Ama gün içinde kapalı alanda olduğum için pek sıkamıyorum. Farklı bir koku herkese girmez. İlk aldığımda ben de çok beğenmemiştim ama artık sıkıyorum.
Naxos elimde var ama açıkçası çok benlik bir koku değil. Seveni için alınabilir.
Kirke'yi ben de çok seviyorum denk gelirse ben de alacağım bi ara.

Ben bir süredir parfüm alırken her türden bir tane olsun, her ortam için bir tane olsun demekten ziyaded gireceğim ortama göre alıyorum. Elimde Angels share var, naxos var grand soir var black phantom var ama hiçbirine göre ortamlara girmiyorum. Kapalı alanda oluyorum hep. O yüzden dolapta duruyorlar(Grand soir ve Black Phantoma bayılıyorum.)
Yaz için şu sıralar Torino 21'i çok seviyorum. Dümdüz nane limon koksa da o koku hoşuma gidiyor. Elimde Limmensite var, ben bayılmasam da çevremden güzel yorumlar alıyorum.

PDM pegasus ve amouage reflection da çok sevdiğim parfümler. Kapalı alana da gidiyorlar. Bu havalarda dışarıda da oluyor(çok soğuk değilken yani.)

Bende paradise garden var çok seviyorum. Ama şu an alacak olsam Le Beau'le parfum daha önce benim için.
Diyor Homme intense de hoşuma gidiyor. Şu an elimde diyor Homme parfum var. O da fena değil. Biraz dinlendirince güzel oldu. Ama gün içinde kapalı alanda olduğum için pek sıkamıyorum. Farklı bir koku herkese girmez. İlk aldığımda ben de çok beğenmemiştim ama artık sıkıyorum.
Naxos elimde var ama açıkçası çok benlik bir koku değil. Seveni için alınabilir.
Kirke'yi ben de çok seviyorum denk gelirse ben de alacağım bir ara.

Ben bir süredir parfüm alırken her türden bir tane olsun, her ortam için bir tane olsun demekten ziyaded gireceğim ortama göre alıyorum. Elimde angels share var, naxos var Grand soir var Black Phantom var ama hiçbirine göre ortamlara girmiyorum. Kapalı alanda oluyorum hep. O yüzden dolapta duruyorlar(Grand soir ve Black phantoma bayılıyorum.)
Yaz için şu sıralar torino 21'i çok seviyorum. Dümdüz nane limon koksa da o koku hoşuma gidiyor. Elimde limmensite var, ben bayılmasam da çevremden güzel yorumlar alıyorum.

Pdm pegasus ve amouage reflection da çok sevdiğim parfümler. Kapalı alana da gidiyorlar. Bu havalarda dışarıda da oluyor(çok soğuk değilken yani.)

Universitede kullanima uygun ne önerirsiniz kış/sonbahar mevsimi için peki?

Paradise garden güzel ferah bir koku, benlik değil ama seviyorsanız alınır. Üniversite ortamı da dahil her ortama uyum sağlar.

Dior homme intense için aynısını söyleyemem ama. İlk aldığımda gerçekten çok az kullandım 1 sene olucak alalı öyle düşünün, zor bir koku genel beğeniye uygun değil. Açılışı makyaj çantası gibi kokuyor derler videolarda, anlayacağınız aşırı feminen bir açılışı var. Sonradan oturuyor tatlı bir koku zaten. Bu kış tekrar şans vericem ama daha çok buluşma gibi senaryolarda kullanılıcak bir parfüm bana kalırsa.

Paradise garden güzel ferah bir koku, benlik değil ama seviyorsanız alınır. Üniversite ortamı da dahil her ortama uyum sağlar.

Diyor Homme intense için aynısını söyleyemem ama. İlk aldığımda gerçekten çok az kullandım 1 sene olacak alalı öyle düşünün, zor bir koku genel beğeniye uygun değil. Açılışı makyaj çantası gibi kokuyor derler videolarda, anlayacağınız aşırı feminen bir açılışı var. Sonradan oturuyor tatlı bir koku zaten. Bu kış tekrar şans vereceğim ama daha çok buluşma gibi senaryolarda kullanılacak bir parfüm bana kalırsa.

Hocam dior Homme intense, xerjoff naxos, megamare ve paradise garden aldim. Tum koku profillerinden olsun istedim. Elimde de althair, african leather, absolu aventus, tyger var. African leather cok agir geldi bana mesela, 20 yasina kesinlikle uygun degil bence. Paradise garden bence cok guzel bir koku ama kışlık değil maalesef. 5ML testerlardan da angels share, kirke, imagination, dior Homme cologne, spicebomb Extreme, Grand soir, YSL y EDP, terre D hermes tercih ettim. Elimde 5mlik oud for greatness, megamare, paradise garden, dior Sauvage Elixir, althair, ganymede ozel seri var.

Benim sahsen en sevdigim emregeldi althair ve mfy paradise garden/megamare oldu. Oud kokular ve baharatli kokular cok agir bence, ben pek begenmiyorum, daha cok vanilya, tatli kokular benlik gibi duruyor kış için. Bir de kesinlikle bekletmek gerekiyor aldiktan sonra en az 2-3 hafta. African leatheri ilk geldigi gibi sıkıp sokağa çıksanız hiç duymadiginiz sozcukler duyabilirsiniz. Şu an ağır olmasina rağmen güzel bir koku ama pek benlik değil dediğim gibi.

Emregeldi althair.
Mfy absolu aventus.
Mfy african leather.

Arkadaşlar selamlar, arastirmalarim sonucu 4 parfum belirledim, sizce nasillar bayagi kararsiz kaldim.

Diyor Homme intense(lavanta/iris eksigi icin)
Spicebomb Extreme(tobacco eksigi icin)

Sende olan ve benim denediklerimden başlayıp kendi önerilerime doğru gideyim, ganymede, havada gerçekten çok farklı bir konu geliyor buruna ben sıkarken çok sevemiyorum çok temiz ferah bir koku ancak genel beğeniye uyacak bir parfüm değil yayılımı ve kalıcılığı sebebiyle ise okul ortamına gitmez asıl performansını açık havada veriyor bence, paradise garden yaza çok yakışacak narenciyeli sucul parfümler yerine çok güzel bir alternatif ama nedense bana tatil parfümü gibi geliyor kalıcılık yayılım yine çok iyi doğru dozaj ile okula da güzel gidebilir tam emin değilim, naxos okula gitmez diye düşünüyorum benim denediğim en ağır parfümlerden biri bana göre, kirke ülkenin bitki örtüsü oldu bence hiç gerek yok hani maskulen bir yanı da yok ben kadınlara daha çok yakıştırmaya başladım bir ara kullanıyordum yalan yok, oud kokusu sevmiyorsan ofg sil, yazdığın 4 parfüme ithafen dior homme intense buluşmalar harici gitmez sadece karşı cinsin seveceği yapıda bence koku güzel evet seviyorum ancak sıkacak durum bulamıyorum:( spicebomb beğendiysen rehab bakabilirsin niş ve daha tatlı hali sandal ağacı kokusu aşığı olarak şu an günlük parfümün aşırı beğeniyorum, ben denediğim kokuları baz alarak 2 kış 2 yaz parfümü alacak olsam yazlık absolu denemedim ancak aventus dnasında hacivat, okul için limmensite arkadaşlarla akşam çıkar gezerim ona da uysun dersen paradise garden, kışlık althair varmış zaten baharatlı ve tatlı layton ekleyebilirsin althair gibi sadece tatlı değil baharat tatlı dengesi güzel bir parfüm, dediğim gibi rehab düşünebilirsin ferah başlayıp odunsu biten bir parfüm ancak sert odunsu bir yapı yok Sauvage Elixir gibi özellikle sandal ağacı öyle bir denge katıyor ki kremsi neredeyse sütü andıran bir yumuşaklık veriyor ismi gibi parfüm işte, denemeden hiçbir parfümü almanı önermem ben saydığım parfümleri severek sıkıyorum ancak koku göreceli bir konu benim önerilerim sana güzel gelmeyebilir sadece kokuların bendeki etkisini anlatmaya çalıştım.

Ek olarak m1Cope'un dediği gibi notalara parfüm profiline eksiğine göre almak yerine kendi ortamına gideceğin gireceğin ortamlara göre parfüm seçmen daha doğru olur bence, çok sık karşı cinsle buluşma yapmıyorsan dhi kullanamazsın bana göre(benim fikrim bu linçlemeyin lütfen), veya sucul parfüm eksik deyip megamare gibi yoğun ekşi yosunsu(duyduğum kadarıyla) bir koku tercih etmek ne kadar doğru bilemedim.

Son düzenleme:
Universitede kullanima uygun ne önerirsiniz kış/sonbahar mevsimi için peki?
Dediğim gibi bende Refletion, Pegasus ve Limmensite var kapalı alan için. Bir de 4 mevsimlik bi erosum oluyor hep. Mad'den falan alıyorum çok mühim değil gernele iyi yapıyorlar zaten. Pegasus ve Refletion'u sık sıkıyorum. Ha bu dediğim gündelik kapalı alan için.

Bu arada yazmayı unutmuşum geçen Mush Therapy kokladım. Kesinlikle almak istediğim parfümlerden biri şuan.

Dediğim gibi bende Refletion, Pegasus ve Limmensite var kapalı alan için. Bir de 4 mevsimlik bir erosum oluyor hep. Mad'den falan alıyorum çok mühim değil gernele iyi yapıyorlar zaten. Pegasus ve Refletion'u sık sıkıyorum. Ha bu dediğim gündelik kapalı alan için.

Bu arada yazmayı unutmuşum geçen Mush Therapy kokladım. Kesinlikle almak istediğim parfümlerden biri şu an.

Musk therapy merak ettiğim bir parfüm koku yapısı gereği musk sandal ağacı seveceğimi düşünsem de feminen tarafa yakın olduğunu söyleyen çok fazla yorum var sizce de öyle mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı