Arkadaşlar selamlar, elimde kış/sonbahar için;
Emregeldi althair.
Mfy absolu aventus.
Mfy african leather.
Parfümleri bulunmakta, bu parfumlerin kapsamadigi/eksik koku profilleri nelerdir? Sonbahar ve kis icin, onlari tamamlayacak parfüm öneriniz ne olur? Her profilden bir parfum olsun istiyorum.
Yaz icin ise şu anlık mfy tygar var, 5'er ML'lik testerlardan ganymede, oud greatness, megamare, paradise garden, Sauvage Elixir var. Yaz icin megamare ve ozellikle paradise garden almayi düşünüyorum, paradise garden cok hosuma gitti. Oud greatness, Sauvage Elixir ve ganymede pek begenmedim, cok agir kokular.
Arkadaşlar selamlar, arastirmalarim sonucu 4 parfum belirledim, sizce nasillar bayagi kararsiz kaldim
Hepsini mfyden almayi dusunuyorum;
Dior homme intense(lavanta/iris eksigi icin)
Spicebomb extreme(tobacco eksigi icin)
Paradise garden(yeşil/coconut eksigi icin)
Megamare(deniz/sucul eksigi icin)
Xerjoff naxos ve kirke de aklimi kurcaliyor ama bilemiyorum.
@bursa_teksas_16 @ryxena0 @Enverwolf @m1cope @Aligatör @kenzai
Emregeldi althair.
Mfy absolu aventus.
Mfy african leather.
Parfümleri bulunmakta, bu parfumlerin kapsamadigi/eksik koku profilleri nelerdir? Sonbahar ve kis icin, onlari tamamlayacak parfüm öneriniz ne olur? Her profilden bir parfum olsun istiyorum.
Yaz icin ise şu anlık mfy tygar var, 5'er ML'lik testerlardan ganymede, oud greatness, megamare, paradise garden, Sauvage Elixir var. Yaz icin megamare ve ozellikle paradise garden almayi düşünüyorum, paradise garden cok hosuma gitti. Oud greatness, Sauvage Elixir ve ganymede pek begenmedim, cok agir kokular.
Arkadaşlar selamlar, arastirmalarim sonucu 4 parfum belirledim, sizce nasillar bayagi kararsiz kaldim
Hepsini mfyden almayi dusunuyorum;
Dior homme intense(lavanta/iris eksigi icin)
Spicebomb extreme(tobacco eksigi icin)
Paradise garden(yeşil/coconut eksigi icin)
Megamare(deniz/sucul eksigi icin)
Xerjoff naxos ve kirke de aklimi kurcaliyor ama bilemiyorum.
@bursa_teksas_16 @ryxena0 @Enverwolf @m1cope @Aligatör @kenzai
Son düzenleme: