Sonik Gamers güvenilir mi?

İtemhesap guvenilir mi? Alirsamda sizide bilgilendiririm.

Satıcıların kimlik doğrulaması oluyor(Yapması zorunlu değil ama yapanlar daha güvenilir oluyor). Satış deneyimi ve başarılı satışı fazla olanlar güvenilir olur tahminimce. Ama alır mıyım bilmiyorum.

Satıcıların kimlik doğrulaması oluyor(Yapması zorunlu değil ama yapanlar daha güvenilir oluyor). Satış deneyimi ve başarılı satışı fazla olanlar güvenilir olur tahminimce. Ama alır mıyım bilmiyorum.
Hocam benim guvenmedigim şu şimdi biz hesaba giriyoruzya Girdikten sonra bunlara giriş uyarısı geliyor oradada tüm ip ler ve adresimiz gözüküyor.

Hocam benim guvenmedigim şu şimdi biz hesaba giriyoruzya girdikten sonra bunlara giriş uyarısı geliyor orada da tüm IP'ler ve adresimiz gözüküyor.

Dün GameSatış'tan bir satıcıdan satın aldım aldığım oyunlardan biri için daha fazla kullanıcıya izin veremezsin benzeri bir uyarıydı şimdi diğer iki oyunu indirip deneyeceğim artık onlardan ne çıkarsa adamada yazdım bir ara döner.

Dün GameSatış'tan bir satıcıdan satın aldım aldığım oyunlardan biri için daha fazla kullanıcıya izin veremezsin benzeri bir uyarıydı şimdi diğer iki oyunu indirip deneyeceğim artık onlardan ne çıkarsa adamada yazdım bir ara döner.
Hmmm Anladım hocam Hocam bu biz girdikten sonra İP gibi şeylerden bize herhangi bir şey yapılamaz demi ?

Hmmm anladım hocam hocam bu biz girdikten sonra IP gibi şeylerden bize herhangi bir şey yapılamaz değil mi?

En güvenilir yerlerden birinden aldım. Eğer öyle bir şey olursa GameSatış'tan bilgilerini alıp hukuki işlem başlatma hakkımız var.

O da var hocam siteden direkt kart verdiniz değil mi? Bir de Steam giriş yapınca IP miz onlara gözüküyor mu?

Ödememi Papara'dan yaptım siteye kart vs vermedim. Ama kimlik no verdim siparişimin her şeyi tamamlanınca kimliğimi kaldırırım. IP evet maalesef gözüküyor.

Ödememi Papara'dan yaptım siteye kart vs vermedim. Ama kimlik no verdim siparişimin her şeyi tamamlanınca kimliğimi kaldırırım. IP evet maalesef gözüküyor.
güzel hocam

hocam ıp adresini modem kapandıktan ve sonra açıldıktan sonra degişiyor dimi ?

hocam gamesatıs googlda aratım Reklam Gamesatıs çıktı bişey olmaz dimi virüs gibi yoksa googlınmı reklamı hocam bu devirde reklama gibi bişeye tıklamak virüse bilgisiyarın anahtarını vermek gibi bişey

Son düzenleme:
hocam ıp adresini modem kapandıktan ve sonra açıldıktan sonra degişiyor dimi ?

hocam gamesatıs googlda aratım Reklam Gamesatıs çıktı bişey olmaz dimi virüs gibi yoksa googlınmı reklamı hocam bu devirde reklama gibi bişeye tıklamak virüse bilgisiyarın anahtarını vermek gibi bişey
Evet değişiyor diye biliyorum. Yok hocam aldığım site orası. Benim aldığım satıcı da bu istediğiniz oyun var mı bilmiyorum ama aldığım yeri atayım SteamBAZAAR Mağazasından GameSatış Güvencesi ile Alışveriş Yap!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı