Çekilişi yapan olarak tarafsızım tabi ki kime çıkarsa ona gidecek ama gerçekten ihtiyacı olan birine gitmesini isterim ben de.Sanırım Turbox herkese birer adet bedava ürün verse tüm Technopat Turbox savunucusu olacak. Bu arada katılmıyorum ama umarım eskiden "bedava verseler almam ehehehe" diye sallayanlar yerine gerçekten SSD ihtiyacı olan birine çıkar.
Gece 12'ye kadar yanıt süresi vereceğim. Yedek 1 kişi de seçeceğim bu sefer. Bu gece 00.00'dan önce yazmaz ise yedek arkadaşa yarın akşam 20.00'a kadar süre vereceğim. İki kişi de yazmazsa artık bir daha yaparız.
Gerçek ihtiyaç sahiplerini bilsem sorun olmaz onlara çekiliş yapardım da bilemiyorum. O yüzden herkes katılıyor. Siz katılmıyorsunuz herhalde?
Normal buraya yorum olarak.Hocam cevabı nasıl yazacağız?
İmzasında sistemi yazan o kadar çok kişi katılmış kiÇekilişi yapan olarak tarafsızım tabi ki kime çıkarsa ona gidecek ama gerçekten ihtiyacı olan birine gitmesini isterim ben de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.