cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 4 Kasım 2022 #41 cyhriaeth dedi: Özel mesaj var mıydı burada çok bilmiyorum, eğer yoksa bu mesajı düzenleyerek yazacağım. serifsenx2@gmail.com Genişletmek için tıkla... özel mesaj yok diye biliyorum ama çekilişi yapmadan önce moderatörlerle konuştum kendileri cevap verdi zaten. e-posta isteyebilirsin diye.
cyhriaeth dedi: Özel mesaj var mıydı burada çok bilmiyorum, eğer yoksa bu mesajı düzenleyerek yazacağım. serifsenx2@gmail.com Genişletmek için tıkla... özel mesaj yok diye biliyorum ama çekilişi yapmadan önce moderatörlerle konuştum kendileri cevap verdi zaten. e-posta isteyebilirsin diye.
cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 4 Kasım 2022 #43 Son yarım saat, asıl talihliler e-postalarını bırakmazsa hediyeler yedek talihlilere verilecektir.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.577 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #44 Hocam e-posta paylaşmayı seven birisi değilim kaydetmediyseniz bir daha yazarım düzenleme süresinin geçmemesi için düzenliyorum şimdilik. Son düzenleme: 4 Kasım 2022
Hocam e-posta paylaşmayı seven birisi değilim kaydetmediyseniz bir daha yazarım düzenleme süresinin geçmemesi için düzenliyorum şimdilik.
cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 4 Kasım 2022 #45 Asıl talihli @RHEZNOW Ve yedek talihli @cyhriaeth kazanmıştır çekilişi. E-postalarına birazdan kodları ileteceğim. RHEZNOW dedi: Hocam e-posta paylaşmayı seven birisi değilim kaydetmediyseniz bir daha yazarım düzenleme süresinin geçmemesi için düzenliyorum şimdilik. Genişletmek için tıkla... Tekrar gönderir misiniz e-postanızı @RHEZNOW Son düzenleme: 4 Kasım 2022
Asıl talihli @RHEZNOW Ve yedek talihli @cyhriaeth kazanmıştır çekilişi. E-postalarına birazdan kodları ileteceğim. RHEZNOW dedi: Hocam e-posta paylaşmayı seven birisi değilim kaydetmediyseniz bir daha yazarım düzenleme süresinin geçmemesi için düzenliyorum şimdilik. Genişletmek için tıkla... Tekrar gönderir misiniz e-postanızı @RHEZNOW
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.577 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #46 cLaww dedi: Asıl talihli @RHEZNOW ve yedek talihli @cyhriaeth kazanmıştır çekilişi. E-postalarına birazdan kodları ileteceğim. Tekrar gönderir misiniz e-postanızı @RHEZNOW Genişletmek için tıkla... Gönderdim. Gerçi hala gözüküyor alıntıdan dolayı bence foruma özelden mesaj özelliği gelmeli.
cLaww dedi: Asıl talihli @RHEZNOW ve yedek talihli @cyhriaeth kazanmıştır çekilişi. E-postalarına birazdan kodları ileteceğim. Tekrar gönderir misiniz e-postanızı @RHEZNOW Genişletmek için tıkla... Gönderdim. Gerçi hala gözüküyor alıntıdan dolayı bence foruma özelden mesaj özelliği gelmeli.
cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 4 Kasım 2022 #47 @RHEZNOW & @cyhriaeth tekrardan hayırlı olsun kodlarını e-postalarına teslim ettim. @CBum (ana talihli olarak cevap vermeyerek şansına veda etti ) ve @342524 umarım bir dahaki sefere iyi sosyaller herkese, hayırlı geceler. RHEZNOW dedi: Gönderdim. Gerçi hala gözüküyor alıntıdan dolayı bence foruma özelden mesaj özelliği gelmeli. Genişletmek için tıkla... Alıntıladığım kısmı sildim, gözükmez artık
@RHEZNOW & @cyhriaeth tekrardan hayırlı olsun kodlarını e-postalarına teslim ettim. @CBum (ana talihli olarak cevap vermeyerek şansına veda etti ) ve @342524 umarım bir dahaki sefere iyi sosyaller herkese, hayırlı geceler. RHEZNOW dedi: Gönderdim. Gerçi hala gözüküyor alıntıdan dolayı bence foruma özelden mesaj özelliği gelmeli. Genişletmek için tıkla... Alıntıladığım kısmı sildim, gözükmez artık
Servan alfa Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 704 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #48 Katılıyorum.
cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 5 Kasım 2022 #49 Servan alfa dedi: Katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam erkencisiniz
Servan alfa Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 704 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #50 cLaww dedi: Hocam erkencisiniz Genişletmek için tıkla... Sormaya daha önce yazacaktımda.