Hediye [Sonlandı] 1 kişiye Erzurum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tekrardan merhaba,

Öncelikle şunu söylemek istiyorum, lütfen bir çekilişe katıldıysanız o çekilişi takip ediniz ve ara sıra Sosyal'e girin ki kazandığınızdan haberiniz olsun, hem benim hem sizin için iyi bir şey olsun. Ayrıca 140'a yakın kişinin arasından çekiliş yapmak bi' hayli uğraştırıyor.

Kazanan @yavinas , @Umut TOSUNn , @Benjamin the Ferel Tebrik ediyorum.

İlk kazanan @yavinas olduğu için 30 dakika içinde yazmaz ise hediye @Umut TOSUNn 'a verilecek.

Tekrardan merhaba,

Öncelikle şunu söylemek istiyorum, lütfen bir çekilişe katıldıysanız o çekilişi takip ediniz ve ara sıra Sosyal'e girin ki kazandığınızdan haberiniz olsun, hem benim hem sizin için iyi bir şey olsun. Ayrıca 140'a yakın kişinin arasından çekiliş yapmak bi' hayli uğraştırıyor.

Kazanan @yavinas, @Umut TOSUNn, @Benjamin the Ferel tebrik ediyorum.

İlk kazanan @yavinas olduğu için 30 dakika içinde yazmaz ise hediye @Umut TOSUNn'a verilecek.

Oyunu 30 dk içinde arkadaş yazmazsa başka birine verilmesini talep ediyorum.

Tekrardan merhaba,

Kazanan @yavinas , @Umut TOSUNn , @Benjamin the Ferel Tebrik ediyorum.

İlk kazanan @yavinas olduğu için 30 dakika içinde yazmaz ise hediye @Umut TOSUNn 'a verilecek.
Teşekkür ederim. Buradayım. Yeni yıl hepimize bol şans getirmesini dilerim.

Dosya Ekleri

• EKKK.PNG
    EKKK.PNG
    150,1 KB · Görüntüleme: 49
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı