3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.744 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #161 Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 25 Aralık 2020 #162 WoLeRm dedi: Steam Community :: Wolerm steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Ama yedeksiniz. Yarına kadar Key'ler alınmazsa size geçer.
WoLeRm dedi: Steam Community :: Wolerm steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Ama yedeksiniz. Yarına kadar Key'ler alınmazsa size geçer.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2020 #163 Pmw dedi: Ama yedeksiniz. Yarına kadar Key'ler alınmazsa size geçer. Genişletmek için tıkla... Unuturum diye attım. Akşam giremem diye.
Pmw dedi: Ama yedeksiniz. Yarına kadar Key'ler alınmazsa size geçer. Genişletmek için tıkla... Unuturum diye attım. Akşam giremem diye.
dionysoss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 1.321 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #164 İlk defa çekilişte yedek de olsam adım çıktı çok mutluyum . Her ihtimale karşı atayım belki bana düşer. Steam Community :: Dionysos you never know what's coming for you. ːToxic_Geraltː steamcommunity.com
İlk defa çekilişte yedek de olsam adım çıktı çok mutluyum . Her ihtimale karşı atayım belki bana düşer. Steam Community :: Dionysos you never know what's coming for you. ːToxic_Geraltː steamcommunity.com
A 10 Thunderbolt ll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 1 Yer Ankara 25 Aralık 2020 #165 WoLeRm dedi: Çıkan kişilere hayırlı olsun. Mutluyum çünkü ilk defa yedek olsam bile çekiliş kazandım. Genişletmek için tıkla... Evet artık bir 10 yıl daha hiçbir şey kazanmam. Hocam eve gidince atsam olur mu? Şu an dışarıdayım. Çok teşekkür ederim tekrardan.
WoLeRm dedi: Çıkan kişilere hayırlı olsun. Mutluyum çünkü ilk defa yedek olsam bile çekiliş kazandım. Genişletmek için tıkla... Evet artık bir 10 yıl daha hiçbir şey kazanmam. Hocam eve gidince atsam olur mu? Şu an dışarıdayım. Çok teşekkür ederim tekrardan.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 25 Aralık 2020 #166 A 10 Thunderbolt ll dedi: Evet artık bir 10 yıl daha hiçbir şey kazanmam. Hocam eve gidince atsam olur mu? Şu an dışarıdayım. Çok teşekkür ederim tekrardan. Genişletmek için tıkla... Tabii ki olur.
A 10 Thunderbolt ll dedi: Evet artık bir 10 yıl daha hiçbir şey kazanmam. Hocam eve gidince atsam olur mu? Şu an dışarıdayım. Çok teşekkür ederim tekrardan. Genişletmek için tıkla... Tabii ki olur.
2 256386 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 1.717 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Aralık 2020 #167 Son yedeğim büyük ihtimalle bana ulaşmaz da yine de sevindim açıkçası. Şu zamana kadar 400 çekilişe katılmışımdır ilk kez kazananlardayım yedekte olsa .
Son yedeğim büyük ihtimalle bana ulaşmaz da yine de sevindim açıkçası. Şu zamana kadar 400 çekilişe katılmışımdır ilk kez kazananlardayım yedekte olsa .
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2020 #168 Pmw dedi: Kazananlar: 1- @Perry 2- @A 10 Thunderbolt ll 3- @Geronix Yedekler: 1- @Animator Gas Mask 2- @WoLeRm 3- @285004 4- @dionysoss 5- @arasyuksel 6- @256386 Kazananları tebrik ederim. Kazananlar bugünün sonuna kadar dönüş yapmazsa hakları sırasıyla yedeklere geçecektir. Çekişi izlemek isteyenler için videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İnanamıyorum kazandım! Oley be! Şu an hayat enerjim 20 kat arttı. Galiba ilk defa adam akıllı düzgün bir çekiliş kazandım. Steam Hesabım: Steam Community :: SupraSonic
Pmw dedi: Kazananlar: 1- @Perry 2- @A 10 Thunderbolt ll 3- @Geronix Yedekler: 1- @Animator Gas Mask 2- @WoLeRm 3- @285004 4- @dionysoss 5- @arasyuksel 6- @256386 Kazananları tebrik ederim. Kazananlar bugünün sonuna kadar dönüş yapmazsa hakları sırasıyla yedeklere geçecektir. Çekişi izlemek isteyenler için videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İnanamıyorum kazandım! Oley be! Şu an hayat enerjim 20 kat arttı. Galiba ilk defa adam akıllı düzgün bir çekiliş kazandım. Steam Hesabım: Steam Community :: SupraSonic
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2020 #169 Random Key tam olarak ne? Katıldık hatta yedek olduk ama daha neye katıldığımı bilmiyorum. Geronix dedi: İnanamıyorum kazandım! Oley be! Şu an hayat enerjim 20 kat arttı. galiba ilk defa adam akıllı düzgün bir çekiliş kazandım. Steam hesabım: Steam Community :: SupraSonic Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
Random Key tam olarak ne? Katıldık hatta yedek olduk ama daha neye katıldığımı bilmiyorum. Geronix dedi: İnanamıyorum kazandım! Oley be! Şu an hayat enerjim 20 kat arttı. galiba ilk defa adam akıllı düzgün bir çekiliş kazandım. Steam hesabım: Steam Community :: SupraSonic Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2020 #170 WoLeRm dedi: Random Key tam olarak ne? Katıldık hatta yedek olduk ama daha neye katıldığımı bilmiyorum. Hayırlın olsun. Genişletmek için tıkla... Kod. Bu kodları Steam'de yazınca rastgele belli bir fiyat aralığında oyun veriyor.
WoLeRm dedi: Random Key tam olarak ne? Katıldık hatta yedek olduk ama daha neye katıldığımı bilmiyorum. Hayırlın olsun. Genişletmek için tıkla... Kod. Bu kodları Steam'de yazınca rastgele belli bir fiyat aralığında oyun veriyor.