[Sonlandı] Steam random Key çekilişi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sniper Tanks isimli bir oyun çıktı.

Amacim konuyu baltalamak degil, fakat uyarmakta bir sorun görmedigim icin yazayim dedim. Bazi Steam oyunlari cesitli nedenlerden dolayi magazadan kaldirilmakta. Özellikle buna benzer oyunlarda dikkatli olun.

Steam'de Abstractism adli oyun yükleyen kisilerde Bitcoin madenciligi yaptigi icin platformdan kaldirilmisti.

Size verilen oyunda herhangi bir sorun göremedim. Neden kaldirildigina dair bir bilgi de yok maalesef.

Amacım konuyu baltalamak değil, fakat uyarmakta bir sorun görmediğim için yazayım dedim. Bazı Steam oyunları çeşitli nedenlerden dolayı mağazadan kaldırılmakta. Özellikle buna benzer oyunlarda dikkatli olun.

Steam'de Abstractism adli oyun yükleyen kişilerde Bitcoin madenciliği yaptığı için platformdan kaldırılmıştı.

Size verilen oyunda herhangi bir sorun göremedim. Neden kaldırıldığına dair bir bilgi de yok maalesef.
Umarım sıkıntılı bir oyun değildir. Ama en iyisi indirmemek. @Geronix

Son düzenleme:
Amacim konuyu baltalamak degil, fakat uyarmakta bir sorun görmedigim icin yazayim dedim. Bazi Steam oyunlari cesitli nedenlerden dolayi magazadan kaldirilmakta. Özellikle buna benzer oyunlarda dikkatli olun.

Steam'de Abstractism adli oyun yükleyen kisilerde Bitcoin madenciligi yaptigi icin platformdan kaldirilmisti.

Size verilen oyunda herhangi bir sorun göremedim. Neden kaldirildigina dair bir bilgi de yok maalesef.
Teşekkürler bilgi için. Oyunu yapan firmanın adı "İllumicorp" olarak geçiyor. 2 Yılda 95 tane DLC + Oyun biraz düşündürdü. Liste zaten hiç iç açıcı değil.
Umarım sıkıntılı bir oyun değildir. Ama en iyisi indirmemek. @Geronix
Dediğiniz gibi yapacağım. İndirmemek en güvenilir yol.

Fakat merak ettiğim bir olay var eğer oyun sorunlu ise neden tamamen Steam sunucularından silinmiyor? Belki bir ihtimal geliştiricinin oyunu güncelleyip tekrar eklemesi kolaylığı diyeceğim ama biraz düşününce saçma geliyor.

Bakmak isterseniz firmanın oyunları: Search 🔎 ILLUMICORP

Kazananlar:

1- @Perry
2- @A 10 Thunderbolt ll
3- @Geronix

Yedekler:

1- @Animator Gas Mask
2- @WoLeRm
3- @285004
4- @dionysoss
5- @arasyuksel
6- @256386

Kazananları tebrik ederim. Kazananlar bugünün sonuna kadar dönüş yapmazsa hakları sırasıyla yedeklere geçecektir.

Çekişi izlemek isteyenler için videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayatımda ilk defa bir şey kazandım gerçekten. Teşekkürler. Nasıl ulaşabilirim?
@Pmw

Son düzenleme:
Arkadaşlık isteğini gönderdim.
Kabul ettim.
Real 1942 adlı bir oyun çıktı. Benimkinin de Steam sayfası bulunmuyor.
real 1942.jpg

Ying yang gibi... Şans içinde şanssızlık budur işte :D
En azından çekilişte çıkmak bile güzeldi. Teşekkürler @Pmw

Son düzenleme:
  • Beğen
İfadeler: Pmw
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı