Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 25 Aralık 2020 #201 RAZORONE dedi: Önüme geldiği için yazdım yeni sanıp. Genişletmek için tıkla... Kurallar diye yazmışım oraya değil mi? 20 sayfa olmuş konuyu nasıl yeni sandınız hayretler içerisindeyim. reptile dedi: Aslında konuya girenler direkt ilk mesajı görmesi lazım, fakat bazen ikinci sayfaya atabiliyor. Ben buna birçok kez rastladım çünkü. Genişletmek için tıkla... İlginç, böyle bir bug varsa düzeltilmeli.
RAZORONE dedi: Önüme geldiği için yazdım yeni sanıp. Genişletmek için tıkla... Kurallar diye yazmışım oraya değil mi? 20 sayfa olmuş konuyu nasıl yeni sandınız hayretler içerisindeyim. reptile dedi: Aslında konuya girenler direkt ilk mesajı görmesi lazım, fakat bazen ikinci sayfaya atabiliyor. Ben buna birçok kez rastladım çünkü. Genişletmek için tıkla... İlginç, böyle bir bug varsa düzeltilmeli.
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #202 103 ben idim ve 102 kazanmış... Yakın idi ama olsun. Sağlık olsun. Kazananlara tebrikler bu arada.