Hediye [Sonlandı] Steam üzerinden 1 adet God of War

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam yakın zamanda telefonum sıfırlandığı için mobil kimlik doğrulayıcı kaldırıp eklemek zorunda kaldım bundan kaynaklı pazar kısıtlamam var fakat diğer şartları karşılıyorum. Eğer sorun olmaz derseniz katılıyorum. Fakat olmaz dersenizde sorun yok bir daha ki sefere artık. @reptile
1671349626197.png
 
Merhaba,

Çekiliş ile 1 kişiye Steam üzerinden God of War verilecek. Katılmak isteyen kişilerin "Katılım şartlarını okudum, şartları karşılıyorum, çekilişe katılıyorum." diye belirtmesi gerekiyor. Bunun haricinde yazılan mesajlar çekilişe dahil edilmeyecektir. Görüntü kirliliği oluşmaması adına mesaj yazarken konunun ilk mesajını alıntılamayınız.

Katılım şartları:

- En az 1 aylık Technopat Sosyal üyeliği.
- En az 250 mesaj.
- En az 1 aylık Steam üyeliği.
- Hesabında VAC, oyun yasaklanması, takas veya herhangi bir yasaklama bulunanlar çekilişe katılamazlar.

Çekilişi kazanmasına rağmen şartlardan herhangi birini karşılamayan üyenin hediyesi yeni bir çekilişle başkasına verilecektir.

Bu şartı koymamın sebebi aslında bu tür hesaplara oyun gönderdiğimde ne tür kısıtlamalarla karşılaşacağımı bilmediğimden kaynaklanıyor. Örnek olarak VAC korumalı bir oyunu hediye olarak gönderdiğiniz zaman oyunu alan kişi hile kullanıp VAC yasaklanması alırsa, Valve bir daha bu oyunu hediye etmenize izin vermiyor. Bunun haricinde ne tür kısıtlamalar var bilmiyorum. Kısacası hesabımı riske atmayıp işi garantiye almak istiyorum.

Bunun yanı sıra oyunlarda hile açıp insanların oyun zevkini baltalayanlara hediye vermek istemiyorum. Bu yüzden sicili temiz hesaplara oyun göndermeyi tercih ediyorum.

Çekiliş 19 Aralık 2022 Pazartesi günü 24:00'da sonlanacak ve bu saatten sonra yazılan mesajlar dikkate alınmayacaktır. Kazanan kişi ise bir aksilik olmazsa en geç 20 Aralık'ta açıklanacak. Bu süre zarfında kim kazandı, ne zaman açıklanacak gibi soruları cevaplamayacağım. Gereken bilgiler konuda mevcut.

Kazanan kişi açıklandıktan sonra Steam hesap adresini paylaşması gerekecek. Hesap bağlantılarını önceden paylaşmayınız.

Not: Kazanan kişi açıklandıktan sonra 1 gün içinde irtibata geçmesi gerekmekte. Süre dolduktan itibaren herhangi bir geri dönüş sağlanmadığı zaman hediye daha önceden belirlenen talihliye verilecektir. Çekilişe katılan her üye kazanıp kazanmadığını kontrol etmekle yükümlüdür. Haberdar olmamanız durumunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez.

Not 2: Konuda belirtilen oyun dışında, bu oyuna eşdeğer fiyatta herhangi bir oyun ya da başka bir hediye verilmez.
Katılım şartlarını okudum, şartları karşılıyorum, çekilişe katılıyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı