@YamukAdam arkadaşlık isteğimi kabul et, sonra sana isteği göndereceğim. e-Posta adresine mail gelecek, oradaki işlemleri takip et.
Ubisoft connect ismim@mustaine gönderdim, isteği kabul ettikten sonra göndereceğim daveti. @YamukAdam, @393654 ve @CanK26 isimlerinizi yazın. Sizleri ekledikten sonra istekleri göndereceğim.
@mustaine oyun daveti gönderildi.Eki Görüntüle 1206249
Kabul ettim hocam. Uyumuşum pardon.@CanK26 isteği gönderdim ben.
Eki Görüntüle 1206301
@mustaine ve @CanK26'ya isteklerini gönderdim. @YamukAdam'a arkadaşlık istek gönderdim ama hala kabul etmedi, @393654'dan hala ismini alamadım.
Hocam kusura bakmayın cevap veremedim uyuyordum. Akşam yani 16:00 civarı isim versem olur mu?@CanK26 isteği gönderdim ben.
Eki Görüntüle 1206301
@mustaine ve @CanK26'ya isteklerini gönderdim. @YamukAdam'a arkadaşlık istek gönderdim ama hala kabul etmedi, @393654'dan hala ismini alamadım.
Merhaba hocam, kusura bakmayın söyleyemedim ismi.@YamukAdam daveti gönderdim, mail adresini kontrol et.@Jeytenoamus mümkünse daha erken gönder, indirmen uzun sürer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.