[Sonlandı] Ücretsiz HepsiBurada 10 TL Kod

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailenizdeki başka kişileri de üye yaparak fazla fazla kod aldığınızda bir süre sonra o dijital kod kısmını Trendyol gibi kapatırlar gibime geliyor.
Sanmıyorum.
Programı indirmeyin 10 TL için verileriniz gitmesin.
Allah aşkına bu uygulamanın çalacağı verinin (çalıp çalmadığı da meçhul de..) 10 katını telefonun PC n Google çalıyor.
 
Beyler yaptım da kodu verdi ama kodu kopyalamayı unuttum şimdi ne yapacağım.
 
@Smaug8 Kardeşim bu sözleşme hemen hemen her yerde var. Verilerini toplaması başına bela geleceği anlamına gelmez, bir siteye üye olurken bile verilerini çatır çatır giriyorsun? O halde üye olmadan devam et? Adamlar bu verileri kendi gönül rızaları olduğu için almıyor, belki suçlu birisin ve aranıyorsun? Anonimlik istiyorsan kimseye abone olmazsın ve güvenlik önlemli tarayıcılar ile takılırsın. Aksi halde Google'ın aldığı veriler yanında kişisel verilerin hiçbir şey kalır.
 
Bu sadece başlangıç bekle.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20210424-114253.jpg
    Screenshot_20210424-114253.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 65
@Smaug8 kardeşim bu sözleşme hemen hemen her yerde var. Verilerini toplaması başına bela geleceği anlamına gelmez, bir siteye üye olurken bile verilerini çatır çatır giriyorsun? O halde üye olmadan devam et? Adamlar bu verileri kendi gönül rızaları olduğu için almıyor, belki suçlu birisin ve aranıyorsun? Anonimlik istiyorsan kimseye abone olmazsın ve güvenlik önlemli tarayıcılar ile takılırsın. Aksi halde Google'ın aldığı veriler yanında kişisel verilerin hiçbir şey kalır.

Hocam bu kadar yazıp elinizin yorulmasına bile değmez :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı