Sonoyuncu Titanyum'da Nasıl Para Kasılır?

Zaten çoğu kişi oradan ucuza alıp tüccarda pahalıya satıyordu. Sana önerim maden ve odun, cam gibi eşyalar kasıp satman. Sonra arkadaşın dediği gibi farmlara yönel. Konuyla alakasız olacak fakat hâlâ oynayanı var mı? Eski tadını veriyor mu?

Hocam kabak farmı önermeme sebebiniz nedir?

Netherda para karşılığı uzağa çeken insanlar var. Mesela 500k Blok uzağa 50 bin kinasa falan çekiyorlar. Ama dikkat et dolandırılma ihtimalin yüksek. diğer türlü uğraşılmaz zaten o kadar yol gitmeye. Sandıklı vagon ise günde 20 30 tane satılıyor çok olmasa da.

Karpuz daha çok kazandırıyor.
Karpuz çiftçi stoğu 3-4 saatte bir dolduğu için kabak farmı yapacağım. Okula gideceğim bir de uyurken afk bırakırken karpuz stoğunu satamam boşa gider. Bence kabak daha mantıklı olur.

Karpuz çiftçi stoku 3-4 saatte bir dolduğu için kabak farmı yapacağım. Okula gideceğim bir de uyurken AFK bırakırken karpuz stokunu satamam boşa gider. Bence kabak daha mantıklı olur.

Kabağın tane fiyatıyla bir karpuz bloğunun içinden çıkan karpuzları satınca karpuz daha kârlı oluyordu diye hatırlıyorum. Çiftci deposunu yükseltirsiniz.

Karpuz daha çok kazandırıyor.
Hocam karpuz bir türlü bulamadım satan birisi ve 1M çiftçi deposu 3 saatte falan dolduğu ve satamayacağım için, hibrit farmlar da pahalı olduğu için 1.3M'ye 46CL kabak 3CL'de kaktüs farmı aldım. Saat şuan akşam 8 ve kabak 1.5m kaktüs ise 4.2M üretiliyor günlük. Sizce nasıl?

Büyük ihtimalle oynayan yok ama Titanyum'da nasıl para kasarım? Not: Teraya sahibim.

Çorak topraklarda maden yap 300-400k kasıyordum ben oradan.
1 günde 2M kastım sonra dolandırıldım bende bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…