Sonoyuncu Titanyum'da Nasıl Para Kasılır?

Hocam netherda kuvars ve ışıktaşı kasmak için bayağı uzağa gitmek lazım ben kesin üşenirim. Bir de sandıklı vagonu alan çıkıyor mu? Güzel para kasma yöntemiymiş. Ben de bir şey keşfettim pandoranın dağlarında ayrı bir tüccar var. Orada steği 35k olan örümcek ağını alıp normal titanya limanındaki tüccara 40K'ya koyabiliyorsun.

Zaten çoğu kişi oradan ucuza alıp tüccarda pahalıya satıyordu. Sana önerim maden ve odun, cam gibi eşyalar kasıp satman. Sonra arkadaşın dediği gibi farmlara yönel. Konuyla alakasız olacak fakat hâlâ oynayanı var mı? Eski tadını veriyor mu?
 
Farm satışı sistemli bir sekilde yapılıyor Titanyum'da. Dolandırılmamak için çiftçinin deposuna ve üretime bakın. Saat 13:00 ile 07:00 arası minimum 8m üretimi görürse sıkıntı yok demektir. Diğer saatler 12-13m.
Satın alım menüsünde claimin sayısı yazar orası da 49'sa sorun yok demektir.
Hocam kabak farmı önermeme sebebiniz nedir?
 
Hocam netherda kuvars ve ışıktaşı kasmak için baya uzağa gitmek lazım ben kesin üşenirim. Bir de sandıklı vagonu alan çıkıyor mu? Güzel para kasma yöntemiymiş. Ben de bir şey keşfettim pandoranın dağlarında ayrı bir tüccar var. Orada steği 35K olan örümcek ağını alıp normal Titanya Limanındaki tüccara 40K'ya koyabiliyorsun.
Netherda para karşılığı uzağa çeken insanlar var. Mesela 500k Blok uzağa 50 bin kinasa falan çekiyorlar. Ama dikkat et dolandırılma ihtimalin yüksek. diğer türlü uğraşılmaz zaten o kadar yol gitmeye. Sandıklı vagon ise günde 20 30 tane satılıyor çok olmasa da.
 
Karpuz çiftçi stoku 3-4 saatte bir dolduğu için kabak farmı yapacağım. Okula gideceğim bir de uyurken AFK bırakırken karpuz stokunu satamam boşa gider. Bence kabak daha mantıklı olur.

Kabağın tane fiyatıyla bir karpuz bloğunun içinden çıkan karpuzları satınca karpuz daha kârlı oluyordu diye hatırlıyorum. Çiftci deposunu yükseltirsiniz.
 
Karpuz daha çok kazandırıyor.
Hocam karpuz bir türlü bulamadım satan birisi ve 1M çiftçi deposu 3 saatte falan dolduğu ve satamayacağım için, hibrit farmlar da pahalı olduğu için 1.3M'ye 46CL kabak 3CL'de kaktüs farmı aldım. Saat şuan akşam 8 ve kabak 1.5m kaktüs ise 4.2M üretiliyor günlük. Sizce nasıl?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı