3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 8 Mart 2021 #1 Merhabalar, Arkadaşlarımın ricası üzerine, kendi sitesinden SonOyuncu indireceğim, virüs kapar mıyım?
Merhabalar, Arkadaşlarımın ricası üzerine, kendi sitesinden SonOyuncu indireceğim, virüs kapar mıyım?
Recep_İvedik Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 547 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #11 Hocam güvenilir. Hatta melisbaba var ya cacatın Ark'ı. Melisbabanın kardeşi benim çok yakın arkadaşım. Ona sormuştum güvenilir mi diye. Evet demişti. Artı -1 Eksi
Hocam güvenilir. Hatta melisbaba var ya cacatın Ark'ı. Melisbabanın kardeşi benim çok yakın arkadaşım. Ona sormuştum güvenilir mi diye. Evet demişti.
KS KS 3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Mayıs 2021 #12 Recep_İvedik dedi: Hocam güvenilir. Hatta melisbaba var ya cacatın Ark'ı. Melisbabanın kardeşi benim çok yakın arkadaşım. Ona sormuştum güvenilir mi diye. Evet demişti. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizden hiç bir şey anlamadım. Artı 0 Eksi
Recep_İvedik dedi: Hocam güvenilir. Hatta melisbaba var ya cacatın Ark'ı. Melisbabanın kardeşi benim çok yakın arkadaşım. Ona sormuştum güvenilir mi diye. Evet demişti. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizden hiç bir şey anlamadım.