Sonradan oluşan coil whine garanti kapsamına girer mi?

Enver_PasHa

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler arkadaşlar.

Dün gece oyun oynarken kasadan vızıltı sesi geldiğini duydum, fan sesinden fazlaydı. PSU'dan şüphelendim ama oyuna Alt+Tab yapınca ses kesildi ve ekran kartından geldiğini anladım.

Önceden de geceleri oyun oynardım ama bu ses dün gece çıkmaya başladı.

Hazır sistem olarak 2020 Mayıs ayında GameGaraj'dan alındı ve garantisi devam ediyor, sizce garanti bunu kabul eder mi? Yoksa artık bu şekilde mi kullanmalıyım?

Sistem: R5 3500X, INNO3D GTX 1660 Twin X2, ASUS B450M Dragon.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dün gece oyun oynarken kasadan vızıltı sesi geldiğini duydum, fan sesinden fazlaydı. PSU'dan şüphelendim ama oyuna Alt+Tab yapınca ses kesildi ve ekran kartından geldiğini anladım.

Hazır sistem olarak 2020 Mayıs ayında GameGaraj'dan alındı ve garantisi devam ediyor, sizce garanti bunu kabul eder mi? Yoksa artık bu şekilde mi kullanmalıyım?

Şimdiden teşekkürler.
Girer tabi. Yolla yenisini göndersinler.

Şimdiden teşekkürler.

Sana tavsiyem fazla ses gelmiyorsa yollama bende de var coıl whıne bir zararı yok.

Hocam ses şu an bariz duyuluyor bu ses ileride daha fazla artar mı ya da riske atmadan garanti varsa direk garantiye danışmak mantıklı mı?

Benim ekran kartım RX 580 bende de var bende en başda endişeliydim ama bunu araştıdım ve sadece kuru bir ses oldunu söylediler kafana takma o ses zaten yüksek FPS çıkıyor.

Geçenki foruma yazdığın kişiyim, oradan cevap alamadımda senden, önerir misin o 50 TL'lik kutuyu?

İçinde USB 3.0 kablosu geliyor mu?
Bir de içine resimleri depolayacağım sonra format vs. atamıyorum, önerir misin?
Seagate'in 2.5 inçlik HDD'sini içine atacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı