Steam Sons of The Forest 280 TL

Tapacak hale getirmedim. Sen diğer firmaların yaptığı zamların farkında mısın? Rockstar, ubisoft vs. Böyle AAA kalitede bir oyunun bu fiyata çıkması şaşırtıcı birşey.
Sons of the Forest'ın AAA olduğunu mu söyledin sen az önce? Neyse engelliyorum dostum iyi akşamlar dilerim sana :D Oyunda başarılar dilerim umarım zevk alarak oynarsın.

Paranın değersizliğinden yana tüm detayları biliyorum. GoW'un 329 TL olduğu yerde bunun 280'i hak etmesi biraz zor. Alıp denerim yine de bu oyunu bakalım.
Onlar istisna ama. Her an zam gelebilir. Zam yapmadıkları için öyle fiyatı düşük kaldı. Yoksa normalde aynı fiyat olsa hak etmez bence de.

Bazı arkadaşlar için yazıyorum. Oyuna Türkçe dil desteği eklemek zor bir şey değil, zor ve maliyetli olan dublaj eklemek. Büyük firmalar eklemediği için çok zahmetli gözükmüş olabilir ama onların amacı başka.

Bazı arkadaşlar için yazıyorum. Oyuna Türkçe dil desteği eklemek zor bir şey değil, zor ve maliyetli olan dublaj eklemek. Büyük firmalar eklemediği için çok zahmetli gözükmüş olabilir ama onların amacı başka.
Zor demiyoruz zaten. Bizi düşüneni biz de düşünürüz. İlgimizi çekmese de almayız zaten. Konuda fesat arkadaşlar var 280 TL'ye alınmaz Türkçe olduğu için tapıyorsunuz falan yok oynayacağız ondan alıyoruz sizi niye rahatsız etti bu kadar beğenmiyorsanız kendinize saklayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı