Steam Sons of The Forest alınır mı?

TheMinor

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12600KF/Asus Dual RTX 4060 Tİ 8GB/16 GB 3600Mhz/Asus Prime H610m-K D4/Kingston NV2 SNV2S
Ekran kartı
4060 Ti
İşlemci
12600kf
Arkadaşlar 10 dolar ile Sons of The Forest mi almalıyım yoksa ona benzer başka bir oyun mu?
Sons of The Forest tarzında oyunlara bayılıyorum zaten The Forest'te toplam 100 saatim vs var halada her hafta bitiririm. Sizce Sons of The Forest alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 10 dolar ile Sons of The Forest mi almalıyım yoksa ona benzer başka bir oyun mu?
Sons of The Forest tarzında oyunlara bayılıyorum zaten The Forest'te toplam 100 saatim vs var halada her hafta bitiririm. Sizce Sons of The Forest alınır mı?
The Forest i çok seviyormuşsun o zaman al dostum.

Sevdiğiniz bir oyunun devam oyununu neden almayasınız ki?

Yani Sons of The Forest fazla beğenilmedi diye sormuştum,desteğiniz için sağ olun arkadaşlar.

Yani Sons of The Forest fazla beğenilmedi diye sormuştum,desteğiniz için sağ olun arkadaşlar.
Herkes beğenecek diye bir şey yok al oyunu en kötü 2 saati doldurmadan iade edersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı