Sons of The Forest mi FC 25 mi?

BilginPcHoca

Hectopat
Daha fazla  
Steam'de 14 dolarım var FC 25 alabılyorum veya sons of the foret alabılyorum. Sons of The Forest 2 tane alacağım alırsam arkadaşımın durumu iyi değil onunla oynamak için alabilirim veya FC 25 alabilirim ama 2 tane de kol almam gerekecek. Siz olsanız ne yapardınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'de 14 dolarım var FC 25 alabılyorum veya sons of the foret alabılyorum. Sons of The Forest 2 tane alacağım alırsam arkadaşımın durumu iyi değil onunla oynamak için alabilirim veya FC 25 alabilirim ama 2 tane de kol almam gerekecek. Siz olsanız ne yapardınız?
Kesinlikle Sons of The Forest, alın arkadaşınız ile oynayın pişman olmayacaksınız.

Arkadaşını düşünmen bile büyük detay hocam sizin gibi bir arkadaş lazım herkese sons üzmez.

Oyun kolu yoksa Sons of The Forest daha iyi bir tercih olabilir bu arada bu ekonomide arkadaşınızı düşünmeniz içimde bir gülümseme yarattı nedense. Arkadaşınız yerine teşekkür ediyorum 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı