Sons of The Forest mı the Outlast Trials mı?

DreamHunterr

Kilopat
Arkadaşlarımla oynamak için alacağım ikisini almak için param yok bende hem verdiğim paraya değecek hem de uzun süreli oynayıp sıkılmayacağım bir oyun arıyorum malum bu son TL bazlı indirim hangisini alsam daha iyi olur?

Arkadaşlarımla oynamak için alacağım ikisini almak için param yok bende hem verdiğim paraya değecek hem de uzun süreli oynayıp sıkılmayacağım bir oyun arıyorum malum bu son TL bazlı indirim hangisini alsam daha iyi olur?
Sons of the forest almak daha mantıklı. Eğer daha sonra Outlast trials almak istersen epic gamesten TL ile alabilirsin. Ama daha sonra sons of the forest almak istersen Steam'den dolar ile alman gerekicek.

Bu soruyu forumda arattım en yenisi yanlış değilsem ağustos ayındaydı ve herkes iki oyun içinde eksiklerinin olduğunu geliştirilirse saracağını falan diyordu yakın bir zamanda oyunu denemiş olan var mı?

Arkadaşın olmadan MP takılacaksan Outlast Trials olabilir, forest 2'yi oynamadım da eğer bir gibiyse hikayesi bitince olay da bitecek. Outlast ise sürekli gidecek. Outlast için de şey diyemem, mükemmeller ötesi ve bitmiyor asla ama en azından oyuncu buluyor hemen ve MP'si geliştirilir zamanla daha da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı