Sons of The Forest oyundan çıkıp girince görevler tekrar gözüküyor

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
İyi akşamlar. 2 kişi Sons of The Forest oynuyoruz. Arkadaşımın takip cihazında sadece 1 görev gözüküyor benimkinde ise 3 tane. Biz de o görevleri farklı görevler sanıp 3 kere üst üste aynı görevleri yaptık. Şimdi tekrar oyundan çık gir yaptım tekrar geldi 3 görev. Bu görevleri nasıl bitireceğim? Bunlar bitince haritada başka görev gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
GPS cihazınızdaki gördüğünüz aslında haritanın bir kısmı, sağa sola devam ettikçe haritanın daha büyük olduğunu görürsünüz. Belki fark etmemişsinizdir diye not olarak ekledim.

Oyunda kayıt alıyor musunuz? Görev yaptığınız yer derken girdiğiniz mağaralar haritada gözükmeye devam eder. Buralara tekrar tekrar girmenize gerek yok. Her girdiğiniz mağaranın girişine ve çıkışına işaret bırakın ki kafanız karışmasın.

GPS cihazınızdaki gördüğünüz aslında haritanın bir kısmı, sağa sola devam ettikçe haritanın daha büyük olduğunu görürsünüz. Belki fark etmemişsinizdir diye not olarak ekledim.

Oyunda kayıt alıyor musunuz? Görev yaptığınız yer derken girdiğiniz mağaralar haritada gözükmeye devam eder. Buralara tekrar tekrar girmenize gerek yok. Her girdiğiniz mağaranın girişine ve çıkışına işaret bırakın ki kafanız karışmasın.

Hocam biz her görevi, tamamladığımızda mağaralara girdiğimizde save de alıyoruz anlamadım ben de. Şimdi de altın zırh ve katana olan mağaraya girdik katana çıktı ama altın zırh olması gereken yerde yoktu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı