Sons of The Forest'ta zorlanmak

AxeLL21

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RTX 4060 Tİ
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D 8-Core Processor 4.20 GHz
RAM: Corsair 32 GB
Anakart: ASRock X670E Steel Legend
Başlıkta da yazdığı gibi, Sons of The Forest The Forest'a göre çok zor. Örneğin ben ilk açtığım günden daha ev yapamadan zırhlı yamyamlar basıyor ölüyorum, her uyuduğumda gece etrafımda yamyamlar beliriyor, ağaç ev yaptığımda ise kelvin yukarı çıkmıyor, bu yüzden kelvin aşağıda tehlikede kalıyor, oyunu daha kolaylaştıracak herhangi bir ipucunuz varsa yazın çünkü daha ilk günden ölünce gerçekten hiç sarmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kelvin'i çok dert etmeyin, zaten hızlıca çıkıp yattığınızda hemen gündüz olmuş oluyor. Bi yere giderken de sürekli ona takılmanıza gerek yok, komut vermeseniz de yakınınızda oluyor.

Hocam bu oyun tek oynanır mı?
Tabii, hatta bana göre tek oynamak daha keyifli, en azından ilk sefer için. Yanınızda birisi olunca ister istemez birbirinize adapte olamıyorsunuz, tek oynarken kafanıza göre hareket etmek daha özgür hissettiriyor. Oyunda ki şeylere bakış açınızda yalnızken daha iyi oluyor. Tek başınızayken atmosfer çok daha etkili oluyor, sizi içine çekiyor. Oyunda içerik sıkıntısı olmadığı için tek başınıza sıkılacağınızı sanmıyorum fakat oyunu bitirdikten sonra arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı