Sonsuz mavi ekran döngüsü

Emre71

Hectopat
Merhabalar, Bilgisayarımı 2 yıldır sorunsuz kullanmaktaydım, 5 ay önce ilk mavi ekranımı aldım. Bilgisayarcıya götürdüm, format attı, harddiski garantiye gönderip sıfırını aldık. Üzerinden 1 ay geçmeden tekrardan mavi ekran baş gösterdi. Harddiski anakarta bağlayan kabloyu oynattığımda sorunsuz çalışıyordu fakat 2-3 gün sonra tekrar devam ediyordu, kabloyu değiştirdim, hata uzun bir süre daha olmadı fakat bugün tekrar baş gösterdi. Lütfen yardımcı olun Critical Proccess died hatası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm sata portlarını denedim şöyle bi gariplik var ki oynattığımda açıldığı zaman saatlerce oynasam da gitmiyor fakat oyunda birden tekrar mavi ekran verince eziyete dönüşüyor

SATA portlarının hepsinde aynı şeyi yaptığına göre hepsinin bozulmuş olma ihtimali çok zor. HDD nin SATA girişinde sıkıntı olabilir. Oynatınca bağlantı tamamlandığı için kullanım devam ediyor. Kesilince de üst üste tam bağlantı yapamıyor.
Mümkünse başka bir HDD ile dene. Bu şekilde ancak net fikir sahibi olabiliriz.

Sanırım harddisk kaynaklı, benchmarkı okumayı bilmiyorum ama bir incelerseniz sevinirim
368227

368230

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı