Sonsuz yaşam vs yok olmak

Rouly

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bu günün son gününüz olduğunu düşünün, öldüğünüzde yok olacaksınız. Devamında hiçbir şey yok, bilinciniz yok olacak. Öbür bir seçenek ise sonsuza kadar var olmak. Bedeniniz ve bilinciniz dünya, güneş, galaksiler yok olduktan sonra bile var olmaya devam edecek. Hangisini seçerdin?

Peki galaksiler yok olduktan sonra, yani maddi ortam yok olduktan sonra bedenim tam olarak nerede bulunacak?

Peki galaksiler yok olduktan sonra, yani maddi ortam yok olduktan sonra bedenim tam olarak nerede bulunacak?
Her şey yok olduktan sonra bile zihin olarak var olacaksın. Eski anılarını sürekli tekrar yaşamak gibi bir seçenek olabilir ama bu senin için yeterli mi?

Her şey yok olduktan sonra bile zihin olarak var olacaksın. Eski anılarını sürekli tekrar yaşamak gibi bir seçenek olabilir ama bu senin için yeterli mi?
Maddi bir ortam olmayacağına göre o halde zamanın ve mekanın dışında bir boyutta olman gerekiyor. Her neyse, tabii ki yok olmayı seçerim.

Sonsuz yaşamın yanında gücüm olacak mı mesela Aatrox gibi eğer böyle bir şey olmayacaksa yok olmak.

Aatrox nedir bilmiyorum. Oyun karakteri çıkıyor yazınca.
Aç gözlülüğü yüzünden Zoe diye bir kız tarafından ölümsüzlükle cezalandırılıyor.

Aatrox'da bayağı güçlü gücünün yettiğini dövüyor yetmeyende onu öldürsün diye (çünkü sonsuz yaşam istemiyor)

Hocam yanımıza bir pc alabilseydik sonsuza kadar yaşamak derdim. Yok olmayı seçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…