Sonsuza kadar oynanabilecek oyun tavsiyesi

Malumunuz Steam kış indirimleri gelmişken bir şeyler alalım dedim. Ailem oyun konusunda pek hevesli değil, o yüzden sık sık oyun alamıyorum. Bu yüzden tek bir defa alıp, ölene kadar sömürebileceğim bir oyun önerebilir misiniz? Warband gibi, Skyrim gibi, papers please gibi. Oyunun asıl olayını bitirdikten sonra Online modunda ve atölyeden indirebileceğim modlarla da yüzlerce saat gömebileceğim bir oyun. Lütfen CS gibi FPS şeyler önermeyin. Gına geldi onlardan. Şimdiden teşekkürler.
Hearts of Iron 4 olabilir.
 
Sonsuz zorda Epic'in indirimlerinde AC Origins, Division 2, Far Cry 5 falan 20 lira bandına düşüyor. (60TL'lik kupon ile) bunların hepsi de yan görevi ile vs. 100 küsur saat vaad eder. 2 tane alıp bayağı uzun bir süre götürebilir seni.
 
AC Odyssey alabilirsin sonsuz değil ama oldukça uzun soluklu bir oyun Epic kuponu ile 20TL'ye düşüyor.
Bannerlord da Epic kuponu ile 60TL'ye düşüyor.
İlgin varsa divinity original sin 2 Steam'de 30TL oldukça uzun ve keyifli.
Simulasyon yarış oyunlarına ilgin varsa ve iyi bir gamepadin varsa Dirt Rally 2.0 10TL F1 2020 46 TL F1 oyunlarının Online modları eğlencelidir.
 
Hearts of Iron IV al. Arkadaşlarınla roleplay yap. Her zaman farklı ideoloji ve ülke seçtiğin için sürekli farklı strarejiler geliştireceksin dolayısıyla sıkılmayacaksın.
 

Geri
Yukarı