Sonteklif.com ve Ucuzoyuncun Güvenilir Mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Oyunlar Steam'e göre baya ucuz. AC oyunları 25 TL gibi fiyata satılıyor. Ucuzoyuncun ismini İnstagram'da görmüştüm, fakat pek bakmadım. Güvenilir midir, oyun alanınız var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonteklif'e güvenebilirsin Steam oyunu hiç almadım oradan ancak farklı ürünleri fazlasıyla satın aldım, sıkıntı yaşamadım.
Not: 5 yıldan fazladır üyeyim sonteklif'e. 118 ürün almışım.

Asla güvenilir değil. Ama en azından denemek için al, oyna. Genelde böyle sitelerden alınan hesaplar 1-2 hafta içinde şifresi değiştirilyor. Ve sen giriş yapamıyorsun, paran da çöp oluyor.
Hocam 2 hafta dayansa bile yeter benim için aslında, AC oyunlarından birisini denemek için alacaktım fakat 2 haftadan kısa bir sürede giderse düşünmem bile.
Sitedeki oyunlar ikinci el galiba.
İkinci el hocam hesap olarak veriliyor.
Sonteklif'e güvenebilirsin Steam oyunu hiç almadım oradan ancak farklı ürünleri fazlasıyla satın aldım, sıkıntı yaşamadım.
Hocam attığım linkte Ucuzoyuncun'un dükkanı var. Asıl sormak istediğim o sitenin güvenilir olup olmadığı.

@Vasc Size bir sorum olacak hocam. Sizce ikinci el oyunu almanızın sebebi yapımcıya destek mi yoksa korsanın virüslü dünyasından kaçmak mı? Burdan alınca yapımcıya destek olmadığını düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir?

O siteler güven olmaz plati sitesinden 1 dolara aldıkları hesapları akıllarınca kar amaçlı satıyor e-mail değiştimide üstünde durmuyorlar.

Hocam oyunu almayacağım zaten, ikinci el olduğunu ve hesap olarak satıldığını görünce. Fiyat baya cazip gelince ikinci el olup olmadığına bakmadım bile. Almıyorum yani hocam.

Konu kilitlenebilir. Cevaplar için teşekkürler, almıyorum oyunu.

dolandırılan bir arkadaşımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…